La cantant Lady Gaga ha confessat en la nova sèrie documental d'Oprah Winfrey que, amb 19 anys, un productor va amenaçar-la de cremar la seva música si no es despullava per a ell. Després va agredir-la sexualment. L'incident, segons la cantant, va tenir un gran impacte en la seva salut mental i fins i tot va arribar a autolesionar-se.

L'agressió va derivar en un embaràs

Stefani Joanne Angelina, més coneguda com a Lady Gaga, ha admès que la primera violació que va patir va ser l'any 2014 i ha assegurat que els problemes psicològics que van provocar-li aquestes situacions van conduïr-la a autolesionar-se. La relació sexual no consentida va provocar-li un "brot psicòtic total". A més explica que fruit de l'agressió es va quedar embarassada.

Lady Gaga / SMP Entertainment

Lady Gaga / SMP Entertainment

Gaga no va revelar el nom del presumpte agressor: "Jo, simplement... ni tan sols ho recordo. No vull tornar a enfrontar-me a aquesta persona mai més".

El procés de recuperació de l'artista "ha estat lent i dolorós". Gaga explica que "va estar malalta" durant setmanes després de l'esdeveniment. "Era a casa dels meus pares perquè estava vomitant i malalta. Havien abusat de mi. Vaig estar tancada en un estudi durant mesos", ha confessat.

"No vaig fer res de dolent"

La cantant explica a més que no ha realitzat aquesta confessió "pel seu propi benefici", sinó per oferir un testimoni perquè creu que "la gent necessita ajuda". Explica que li ha costat anys adonar-se que ella "no havia fet res de dolent per ser violada". "Sempre li dic a la gent: 'Explica-ho a algú. No ho mostris a ningú -per autolesionar-se-'", ha conclòs.

Lady Gaga / Flickr

Lady Gaga / Flickr

The Me You Can't See és una sèrie documental que gira entorn de la salut mental que, conduït per Oprah Winfrey, mostra les situacions a què algunes celebritats han hagut de fer front.