Kiko Rivera, un dels polèmics fills d'Isabel Pantoja, ja ha revelat més d'una vegada que ha estat addicte a diverses drogues. Fa ja tres anys, el DJ va comentar que consumia de forma regular haixix, marihuana i cocaïna. I aquest va ser l'epicentre de les seves diverses ruïnes econòmiques, que ara ha detallat en una nova entrevista.

Kiko Rivera confessa tot sobre les seves addiccions

L'escenari ha estat el Nepal i l'interlocutor Jesús Calleja, en el marc del seu programa de Cuatro, Planeta Calleja, on viatja amb famosos i celebritats per fer-los entrevistes molt poc comunes.

En les confessions del Kiko la seva mare, Isabel Pantoja, no queda en gaire bon lloc, al contrari que la seva dona, Irene Rosales, a qui lloa.

Kiko Rivera i Jesús Calleja / EP

Kiko Rivera i Jesús Calleja / EP

En el viatge, el faranduler ha concretat com va ser el seu procés d'addicció i les conseqüències econòmiques que va tenir en la seva vida. "Vaig començar a consumir amb 17 o 18 anys i he arribat a consumir fins a quatre i cinc grams al dia", explicava.

Tanmateix, recalca que la seva mare no es va assabentar fins fa tres o quatre anys, quan Irene Rosales ja no va poder gestionar la situació i li va trucar a la recerca d'ajuda i consell.

Gastar-se 100.000 euros en un cap de setmana

Rivera posa la data d'inici quan just acabava de complir la majoria d'edat, la seva mare estava de gira per Llatinoamèrica i li van oferir 2.000 euros per anar a una festa.

Aquestes gresques van començar a pujar de preu, fins que li van arribar a pagar "25.000 euros" per un esdeveniment on es feia "quatre fotos".

Sumant diversos esdeveniments, podia arribar a guanyar 100.000 euros en un cap de setmana, que moltes vegades es gastava in situ: "Jo he arribat a sortir d'un bolo sense pasta. Me l'he fos", confessava a Calleja.

El presentador, sorprès, li pregunta com és possible gastar aquesta astronòmica quantitat i ell admet directament: "Molta festa, estupefaents a sac. Anava amb 25 amics o 30. Arribava un cap de setmana i els deia: 'On voleu anar?' Tot putes, festa, tot. És una cosa del meu passat que jo explico amb normalitat".

I no només a Espanya: "Dèiem: 'Anem cap a Londres', i pagava els avions, els hotels, els sopars, les festes i em podia gastar 60.000 euros. Quan els diners t'arriben fàcil, te'l gastes fàcil. Pot ser que hi hagi gent que s'ho hagi passat bé en aquest país, però ningú millor que jo", relatava.

Arruïnat diverses vegades per les seves festes: 8 milions

En total, xifra la seva addicció en 8 milions d'euros. En l'entrevista també reconeix que els diners anaven sempre destinats al mateix, que es va fondre al voltant de quatre milions "sense comprar cases, sense invertir".

I no només una vegada, sinó dos: "M'he arruïnat dues vegades. Als 18, fins als 22 o 23. Després vaig dir: 'Tornem-hi, ja no em passa més!'. Em vaig tornar a arruïnar. Jo hauré guanyat en la vida, arruïnada, entre set i vuit milions d'euros".

En algun moment semblava que la seva fortuna tenia fruits i presumia de luxes: "Vivia molt bé, tenia cases, onze cotxes, motos d'aigua, vaixells. Era ben boig", ironitza amb Calleja. "Després ja vaig canviar: ja no guanyes tants diners com abans, et treus d'aquestes males amistats...", remata.

La seva salvació: la seva dona, Irene Rosales

I aquest canvi va tenir nom i cognom, Irene Rosales. Rivera assegura que "ella no ho va tenir fàcil" i que va ser ella que el va salvar de les addiccions.

Ara, intenta continuar en aquesta línia amb tota sinceritat: "Ho explico amb total normalitat perquè no m'agradaria que a les meves filles els passés. He estat drogoaddicte, ara per ara estic bé encara que tinc el dimoni aquí, a l'espatlla. Jo ho he passat molt malament".

Kiko Rivera i Irene Rosales / EP

Kiko Rivera i Irene Rosales / EP

Un dels seus referents com a DJ, el jove Avicii, es va suïcidar el 2018 als 28 anys, després d'anys de problemes de salut derivats de l'abús de l'alcohol i les drogues.

I va ser el documental sobre la seva vida el que el va fer reaccionar: "Em va impressionar tant que automàticament vaig trucar al meu representant i vaig suspendre tota una gira. M'és igual els avenços de diners. Perquè vaig pensar: Jo em moriré igual que aquest".

La relació amb la seva mare, Isabel Pantoja

En parlar de la seva mare, Isabel Pantoja, el Kiko assegura que li va donar suport durant la setmana que van viure junts en una casa en la qual ell es va tancar per desintoxicar-se. No volia anar a cap clínica perquè el tema no sortís a la llum.

"No volia veure que el seu fill era així, però el teu fill és així. I probablement gran part que el teu fill sigui així sigui culpa teva, perquè no has estat amb mi tot el temps que hauries d'haver estat. No li aboco les culpes a ella, ni de bon tros, però ella també té la seva part de culpa. És la tasca d'un pare saber per on va el seu fill. Potser, si hagués estat més atenta, jo no hauria caigut", l'acusa.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja / EP

Kiko Rivera i Isabel Pantoja / EP

I és que, de fet, les baralles amb la seva mare han estat l'inici d'alguns dels seus episodis, com el 2020, quan va tornar a caure a la cocaïna després dels seus desacords.

Després de lloar la seva àvia Ana, Rivera sentencia: "Jo no he dit que no l'estimi, però hi ha límits. Quan aquest límit es creua és quan ve el drama, el problema, però no l'he deixat d'estimar. Però abans de parlar amb ella, m'ha de deixar el que el meu pare volia que el seu fill tingués".

Amb això es refereix a l'herència, en la qual s'inclou la finca Cantora, a punt de ser subhastada pels deutes astronòmics de la cantant amb Hisenda.