El cantant Kevin Nascimento Bueno, conegut com a MC Kevin, de 23 anys, va morir aquest diumenge en caure d'un cinquè pis d'un hotel al Brasil. Ara, els testimonis afirmen que no va ser un accident.

L'amic íntim de Neymar, MC Kevin, mor al Brasil

Aquest diumenge el Brasil es commocionava amb la mort del jove cantant Kevin Nascimento Bueno als 23 anys després de caure d'un cinquè pis a l'hotel en què s'allotjava al barri de Barra da Tijuca, a l'oest de Rio de Janeiro.

El seu íntim amic, el futbolista Neymar, expressava a les xarxes socials el seu dolor i canviava la seva foto de perfil amb un llaç negre de dol.

MCKevin / Instagram

El cantant va caure pel balcó d'un hotel quan intentava saltar a l'habitació de baix, segons les versions d'alguns testimonis / Instagram

Una caiguda de 18 metres que tenia per objectiu la piscina va acabar en tragèdia. Encara que els serveis sanitaris van arribar quan encara estava amb vida, el jove no va poder sobreviure a les greus ferides causades pel cop.

La principal hipòtesi era un accident mentre feia balconing, però el mitjà local O Globo ha revelat les declaracions de dos testimonis davant de les autoritats que han fet capgirar la investigació.

Va ser per una infidelitat i no un accident, segons testimonis

Es tracta d'una model anomenada Bianca Domingues i un jove anomenat Victor Elias Fontenelle, que estaven amb l'artista a l'habitació de l'hotel quan tot es va torçar.

Mentre la policia revisa els seus telèfons mòbils, en les seves versions expliquen que Domingues i els dos homes s'havien conegut a la platja aquell mateix dia i l'havien convidat a l'habitació, on havien mantingut relacions sexuals amb MC Kevin.

MCKevin dona / Instagram

Noves declaracions han fet un gir a la investigació en dir que el jove va saltar per evitar ser enxampat per la seva dona després de ficar-se al llit amb una altra noia / Instagram

Després d'això, el cantant, tement l'arribada de la seva dona, va intentar saltar al balcó de l'habitació de baix, caient llavors al buit.

L'esposa es diu Deloane Bezerra, s'estava allotjant en una altra habitació de l'hotel i s'havia casat amb el mort dues setmanes abans en una platja mexicana.

Les autoritats han pres declaració almenys a vuit persones, segons la premsa brasilera, i la investigació continua oberta per aclarir els fets.

Altres testimonis van afirmar que l'artista havia begut alcohol i pres drogues aquell cap de setmana, i per això s'ha sol·licitat un examen toxicològic per confirmar-ho.