Un home s'enfronta a 8 anys de presó per abusar sexualment de la seva germana, quan aquesta era menor d'edat, arribant a agredir-la quan es negava.

Abusos diaris a la germana

Els fets van ocórrer a Albacete des de data no determinada fins a l'agost de 2018. El detingut suposadament abusava gairebé diàriament de la seva germana, menor de 16 anys quan va començar, realitzant-li tocaments per diverses parts del cos, arribant en ocasions a exhibir-li els seus genitals a la menor.

De la mateixa manera, quan es negava o rebutjava les seves propostes sexuals, el processat li clavava cops de puny per la cara, el pit i el cos, causant-li nombrosos hematomes, relata Antena 3. També era habitual que la menor rebés insults.

Violació / Pixabay

Violació / Pixabay

La noia va voler denunciar aquestes agressions però que no ho va poder fer en ser menor d'edat i no anar acompanyada del seu representant legal.

Vuit anys de presó

La Fiscalia considera que els fets són constitutius d'un delicte continuat d'abusos sexuals a menor de 16 anys, agreujat per ser el germà de la víctima, per qui li demanen 6 anys de presó, així com la prohibició d'aproximar-se a B. a menys de 300 metres durant 8 anys, a qui haurà d'indemnitzar en la quantitat de 5.000 euros pels perjudicis causats, afirma la mateixa font.

Així mateix, el Ministeri Fiscal sol·licita la pena de 2 anys de presó pel delicte de maltractaments habituals, a més de la privació al dret i llicència d'armes per 4 anys. A més, després de complir la condemna de presó, la Fiscalia demana 14 anys de llibertat vigilada, 7 per cada delicte