Aarón Beltrán, un jove de 36 anys acusat d'haver tallat el penis al seu company de pis a Saragossa, podria alliberar-se de la pena de presó, ja que tot i ser el presumpte autor dels fets, Andrew S.B.; el noi sense penis, explica que va ser ell mateix qui se'l va tallar i que Beltrán no té res a veure.

Li hauria amputat el penis a canvi de 200 euros

Els fets van passar el 8 de març del 2019 a Saragossa: Aarón i Andrew eren companys de pis i, presumptament, el primer li hauria tallat el penis a canvi de 200 euros. No obstant això, Andrew, durant la primera part del judici que s'ha celebrat aquesta setmana, explica que Aarón no té res a veure amb l'amputació del seu penis i que se'l va tallar ell mateix.

Judici per tallar el penis al seu company de pis a Saragossa / EFE

Judici per un home que, presumptament, hauria amputat el penis al seu company de pis a Saragossa / EFE

Andrew exculpa a Aarón de tallar-li el penis

Però com és possible que algú es talli els genitals voluntàriament? Segons explica el mateix Andrew, ho va fer perquè "anava borratxo". Per si no fos poc, el jove britànic explica que no recorda què va declarar als jutjats perquè se sentia pressionat i perquè estava malalt. Aarón podria enfrontar-se a una pena de 4 anys i mig de presó per un presumpte delicte de lesions i, segons Andrew, seria injust que ingressés a presó perquè no va ser ell qui li va amputar el penis.

Volia guanyar visites al seu canal de YouTube

Els policies que van veure el jove desengranant-se pels carrers de Saragossa han corroborat les declaracions d'Andrew, ja que quan el van trobar ell mateix els va dir que s'havia tallat el penis al lavabo i que havia guardat els genitals en una bossa que guardava a l'habitació.

Suposadament, Aarón Beltrán, hauria coaccionat a Andrew S.B. per tallar-li el penis a canvi de 200 euros. De fet, abans dels fets, va intentar contactar amb persones que s'oferissin deixar-se tallar el penis a canvi de 200 euros. El motiu? Guanyar visites al seu canal de YouTube. Per surrealista que sembli, explicava que, en cas que aconseguissin moltes visites, la recompensa seria de 2.500 euros en comptes de 200.

Quatre anys i mig de presó per un delicte de lesions

Així i tot, Andrew continua insistint en el fet que va ser ell mateix qui es va amputar el penis i l'ha exculpat. No obstant això, Aarón segueix sent el presumpte autor d'un delicte de lesions i es podria enfrontar a penes de presó de quatre anys i mig. El judici continua obert i al llarg d'aquesta setmana declararan altres testimonis com, per exemple, els metges forenses.