Una jove de 18 anys, Lisby Dayana Allen Bardales, sedueix i assassina l'home que la va violar durant la seva infantesa de forma continuada.

Sedueix l'home que la va violar de petita

Aquest cap de setmana una jove de 18 anys, Lisby Dayana, va arribar al motel Palmera, a Yoro, un municipi d'Hondures. Anava acompanyada d'un home de 51 anys anomenat Mártir Adonay Carbajal Sabillón.

Motel Palmera

Motel Palmera, a Yoro, Hondures / Arxiu

Minuts després de fer la facturació a l'habitació que tenien reservada en conjunt, els altres hostes van sentir diversos trets d'arma de foc, donant la veu d'alarma al personal de l'hotel.

Assassina el seu violador a trets

Quan els empleats van arribar a l'habitació, van trobar l'home despullat i mort sobre un dels mobles, amb diverses ferides de bala al cos.

Lisby havia fugit, però va ser detinguda en un restaurant proper al motel. Va ser llavors quan va explicar als agents que havia matat l'home perquè havia abusat d'ella durant anys al llarg de la seva infantesa.

La justícia per la seva mà després de no obtenir-la per la via legal

Malgrat haver denunciat, mai no va obtenir justícia per la via legal, per la qual cosa va decidir prendre's la justícia per la seva mà.

Després de tornar a trobar-se amb l'home "que li va destrossar la vida", i sense que ell reconegués la nena que va violar, informen mitjans locals, Lisby va començar a seduir-lo.

Després d'un temps, es va citar amb l'home al motel Palmera, per dur a terme la part final del pla. Allà va acudir amb una pistola, que encara no s'ha pogut esbrinar on va aconseguir.

Tres trets per venjar-se

Dins de l'habitació, va esperar uns minuts a soles amb ell i li va disparar tres vegades, provocant-li la mort de forma immediata, i va fugir.

Lisby / Canal 6

Sedueix i mata l'home que la va violar de petita / Canal 6

De moment, la presumpta homicida es troba en una presó local, a espera de passar a disposició judicial quan acabin les investigacions corresponents.

El cas ha generat consternació a Hondures, on centenars de persones, sobretot dones, consideren que la jove va actuar a conseqüència d'un sistema de justícia fallit que la va portar a aconseguir el càstig per al violador pels seus propis mitjans.