El famós torero Jesulín de Ubrique està venent algunes de les seves propietats, tot apunta que l'exmarit de Belén Esteban passa per un moment econòmic molt complicat, encara que ell ho negui. Actualment, la seva famosa finca anomenada 'Ambiciones' es troba de lloguer.

Jesús Janeiro ha estat un dels toreros més reconeguts de la història d'Espanya. Encara que en els últims anys el seu nom ha sonat bastant més en els mitjans de comunicació per la seva faceta personal que per 'l'artística'.

Janeiro ha protagonitzat diferents polèmiques amoroses i les seves relacions amb Belén Esteban i María José Campanario han estat molt comentades als programes de la premsa rosa durant molts anys.

Gràcies a la seva fama com a torero va aconseguir atresorar una fortuna enorme. Va debutar a les places a l'estiu de 1987 i va tenir una llarga i reeixida carrera que va ser molt valorada per molts dels experts taurins. Va decidir retirar-se el 1999 de manera oficial encara que va decidir tornar a l'arena fins a deixar-lo definitivament el 2007.

La gran propietat de Jesulín

Janeiro va decidir comprar una imponent finca en Prado Rey, una localitat propera a Ubrique, el seu poble natal. En ella va construir una enorme mansió de més uns 2.000 metres quadrats, a més té més de 300 hectàrees de terreny. Dins té tota mena de comoditats com un gimnàs, piscina i fins i tot una plaça de toros.

Jesulín va decidir treure rendiment a la seva casa, en la qual no vivia habitualment i abans de l'inici de la pandèmia va decidir començar a llogar-la per a diversos esdeveniments importants com festes, casaments o altres celebracions. A més, l'any passat va vendre dues de les seves propietats, un apartament a Marbella i una casa en El Bosque (Cadis).

Jeuslin Ep (3)

Jesulín de Ubrique / Europa Press

La premsa rosa va començar a especular sobre la possibilitat que Jesulín de Ubrique tingués problemes econòmics. Tot i això, el torero va decidir aclarir els dubtes sobre la seva estabilitat econòmica davant de les càmeres: "No estic arruïnat. La meva dona i els meus fills tenen el seu futur assegurat", va dir.

La nova vida de Jesulín

L'exmarit de Belén Esteban gaudeix d'una nova vida molt menys atrafegada que fa uns anys. Actualment viu en Arcos de la Frontera juntament amb María José Campanario, la seva esposa, i els seus fills.

Encara que s'ha allunyat dels focus fa uns mesos va decidir apostar per una nova aventura en els mitjans de comunicació. Janeiro va decidir aparèixer en el programa 'Dos Parejas y un destino' de TVE juntament amb la cantant Chenoa. Abans va aparèixer en Canal Sud, quan va ser entrevistat per Toñi Moreno en el programa 'Un any de la teva vida'.

Va estar separat un temps de la seva dona, ja que Campanario va decidir anar a treballar a dues clíniques d'Espanya exercint com a odontòloga.