La famosa actriu Jennifer Lawrence ha fet una confessió sobre la seva vida sexual: té misofòbia, que li impedeix tenir relacions per la por irracional a contaminar-se per gèrmens o bacteris de la brutícia.

Jennifer Lawrence és una de les actrius més conegudes de Hollywood pel seu paper a grans pel·lícules com Els jocs de la fam,  X-Men i molts altres èxits. Ha guanyat una gran quantitat de premis i, durant dos anys seguits, va ser l'actriu millor pagada en l'àmbit internacional.

"No acostumo a tenir relacions sexuals perquè tinc fòbia als gèrmens"

No obstant això, han sortit a la llum els draps bruts com per exemple, les seves pors i fòbies. Segons ha explicat ella mateixa al diari The Sun, "no acostuma a tenir relacions sexuals perquè té fòbia als gèrmens". Aquest fenomen és una fòbia relacionada amb els trastorns obsessivocompulsius i la persona que ho experimenta, sent una por irracional a contaminar-se per gèrmens o bacteris.

Jennifer Lawrence / Wikimedia Commons

Jennifer Lawrence té misofòbia, que és la por irracional a contaminar-se per la brutícia dels gèrmens / Wikimedia Commons

La misofòbia pot provocar ansietat i fins i tot atacs de pànic

Depenent del grau de la fòbia, pot arribat a condicionar molt la vida de la persona que ho pateix, ja que sent una por irracional que li pot provocar ansietat i, fins i tot, atacs de pànic, segons explica la psicòloga Laura Palomares.

Segons explica la mateixa actriu en aquest diari britànic, el simple fet d'abraçar-se o saludar-se amb una persona, li provoca una sensació de mal estar per la seva fòbia. De fet, Lawrence explica que només ha tingut relacions sexuals amb dues persones al llarg de la seva vida i que abans, els va demanar analítiques per saber que no tenien cap malaltia ni infecció de transmissió sexual.

"Si faig un repàs al meu passat sexual, només he intimat amb dues parelles"

"Si faig un repàs al meu passat sexual, només he intimat amb dues parelles. Sempre després que s'hagin fet un examen per demostrar-me que no porten cap malaltia de transmissió sexual. És molt perillós", explica l'actriu d'Els jocs de la fam a The Sun.

Tot i la seva misofòbia, Jennifer Lawrence s'ha enamorat i ja té previst casar-se. El seu futur marit serà Cooke Maroney, un famós director d'una galeria d'art de Nova York, als Estats Units. Segons Lawrence, ella no tenia pensat trobar l'amor, però Maroney va aparèixer per sorpresa i li va trencar tots els esquemes.

L'actriu es casarà amb Cooke Maroney

 "Era un moment de la meva vida en el qual no estava ubicada i considerava  que no estava llesta per casar-me. No obstant això, vaig conèixer a Cooke i ja em volia casar amb ell. Els dos ens volíem comprometre. Ell és el meu millor amic, així que el vull vincular legalment amb mi per sempre", conclou Jennifer Lawrence.