L'Isaac tenia 18 anys quan diverses persones el van atacar per l'esquena en un túnel de Madrid, apunyalant-lo fins a la mort. El seu entorn parla i la investigació continua oberta per aclarir la mort del jove.

Isaac, apunyalat fins a la mort a Madrid

Aquest dimecres a la nit Isaac L. va sortir de casa seva per quedar amb un amic al metro Menéndez Pelayo.

De camí havia de passar pel túnel de Comercio, que connecta el parc del Retiro amb el districte d'Arganzuela, a Madrid.

Dos metges que circulaven als seus propis cotxes per dins del túnel es van adonar que l'Isaac, de 18 anys, estava tirat a terra sagnant abundantment.

Reanimació fallida: quatre punyalades per l'esquena

Els doctors van iniciar les maniobres de reanimació fins que van arribar els efectius del Samur i Protecció Civil, que van intentar treure'l de la per a cardiorespiratòria en la qual estava, sense èxit.

Després de mitja hora, només van poder certificar la seva mort a causa de quatre punyalades a l'esquena, dues d'elles penetrants.

Dispositiu SAMUR assistint al jove / Emergències Madrid

Isaac va ser apunyalat quatre vegades per l'esquena / Emergències Madrid

Però què va passar abans que l'Isaac fos trobat pels metges?

Què va passar al túnel en què van matar Isaac?

Un dels testimonis més valuosos del cas és l'amic de la víctima amb qui havia quedat i amb qui parlava per telèfon en el moment dels fets.

Després de declarar davant dels agents d'Homicidis de la Direcció Superior de Policia de Madrid, el mitjà La Razón ha tingut accés a part del seu relat.

Isaac apunyalat Madrid / RRSS

L'Isaac sabia que l'estaven perseguint i li ho va dir al seu amic per telèfon / RRSS

Segons va explicar el jove als policies, l'Isaac s'havia adonat que els seus assassins anaven cap a ell. "M'estan seguint, bro", li va dir per telèfon. El seu amic llavors el va apressar que anés com més aviat millor a la boca de metro a la qual havien quedat, però era massa tard.

"M'estan seguint, bro"

L'últim que va escoltar el testimoni va ser "Ai" i soroll, informa per la seva part el mitjà El Mundo. Després d'assestar-li quatre punyalades a l'esquena, els agressors van fugir en patinet elèctric sense robar-li res.

Samur apunyalament Emergències Madrid

El Samur no va poder fer res per salvar-li la vida després de les punyalades / Emergències Madrid

Llavors l'amic va trucar a la mare de la víctima, que va acudir al lloc dels fets i va haver de ser atesa per psicòlegs del Samur després de la mort del seu fill.

Membres de la banda DDP, principals sospitosos

El robatori va quedar descartat com a mòbil des del principi i van entrar en joc possibilitats com una baralla amb membres d'una banda del barri.

Els testimonis asseguren, tal com recull El Mundo, que els agressors pertanyen a la banda Dominican Don't Play, DDP, i que no era la primera vegada que s'enfrontaven amb l'Isaac.

Isaac apunyalat Madrid / RRSS

Els seus amics estan convençuts que membres d'una banda llatina el van matar per tenir Asperger i esquizofrènia / RRSS

Presumptament, els nois d'aquesta banda llatina tenien el costum d'assetjar Isaac per patir síndrome d'Asperger i esquizofrènia, pels que tenia reconeguda una discapacitat del 48 %.

Rap i hip-hop com a forma de vida

"L'Isaac tenia Asperger i esquizofrènia i els DDP la tenien presa amb ell per aquest motiu des de feia molt temps. No li deixaven en pau, li insultaven, anaven a pegar-li... Ell no era ximple i es defensava, però li vacil·laven i van anar a molestar-lo i contra ell diverses vegades", relaten al mateix mitjà fonts properes a la víctima.

Isaac apunyalat Madrid / RRSS

El jove feia rap per evadir-se de la seva realitat i participava en batalles de galls / RRSS

Ara serà el Grup VI d'Homicidis de la Policia Judicial que s'encarregarà d'identificar els assassins d'Isaac, que va fer el 18 anys el juny passat.

Marcat per la recent mort del seu pare i únic suport de la seva mare, es refugiava en el rap i el hip-hop per evadir-se dels seus problemes sota el nom Little Kinki.