La Policia Nacional està investigant l'estranya mort d'un home que va ser trobat aquest diumenge al matí en una caseta abandonada prop de la platja de Motril, a Granada. Va ser un veí de la zona qui va localitzar el cadàver al voltant de dos quarts d'onze del matí, i va trucar als serveis d'emergència informant-los de la troballa. Fins al lloc, que es troba a tocar d'un solar habilitat com a aparcament, es van desplaçar patrulles de la policia espanyola, amb les unitats de la Policia Científica i de la Judicial, per fer una primera inspecció ocular de l'escena i començar les perquisicions. 

Poc se sap sobre aquest home i sobre la manera en la qual va morir. Segons les primeres informacions, es tractaria d'una persona de mitjana edat, molt coneguda a la zona per freqüentar els diversos locals que hi ha, i de qui no se sabia res des de feia dies, tot i que encara des de la policia no han confirmat la seva identitat. 

Investigació en curs 

Després que el jutge de guàrdia autoritzés l'aixecament del cadàver, el van traslladar a l'Institut Anatòmic Forense de Granada per poder practicar-li l'autòpsia. Serà aquest procediment el que confirmi les causes exactes de la mort, que no s'ha aclarit si sembla haver estat per causes naturals o si hi ha indicis criminals al cos de l'home. La Policia Nacional està investigant per poder esclarir aquestes qüestions, així com per determinar qui és realment la víctima, quant de temps fa que és morta i, en cas d'haver estat a les mans d'un tercer, qui pot ser i per què ho va fer. 

La investigació està en fase molt inicial, però els agents consideren que no fa molt de temps que està mort, ja que a tocar del lloc on l'han trobat se celebra aquests dies el Festival Internacional Aeri de Motril, la qual cosa implica molt de moviment per la zona, sobretot a l'aparcament al costat del qual han trobat el cos, segons ha informat el diari Granada Hoy