La Guàrdia Civil ha imputat, com a mínim, quatre futbolistes de les categories inferiors del Reial Madrid per un delicte de revelació de secrets de caràcter sexual. Els investigats, un jugador del Castilla i tres del tercer equip, les identitats dels quals encara no han transcendit, van difondre, presumptament, un vídeo amb contingut sexual en el qual apareix noia de 16 anys i que va ser gravat per un d'ells, segons ha avançat El Confidencial. Les imputacions han tingut lloc aquest dijous després d'una investigació iniciada el passat 6 de setembre, quan la mare de la menor d'edat va denunciar els fets al municipi de Mogán, a les Canàries. Els quatre joves han estat citats i han anat a declarar a comissaria, tal com ha confirmat també el mateix club.

Grava les relacions sexuals amb una menor i ho envia als seus companys

Segons va explicar la mare, un dels imputats va mantenir relacions sexuals amb la seva filla i ho va enregistrar amb el seu telèfon mòbil. Posteriorment, va difondre les imatges als seus companys d'equip a través de WhatsApp, cometent un delicte de revelació de secrets, com també, presumptament, els altres tres, si van difondre les imatges. Arran de les primeres indagacions, la Guàrdia Civil ha imputat el principal investigat, jugador del Reial Madrid C, de 16 anys i nacionalitat espanyola, i tres joves més com a presumptes autors d'un delicte de revelació de secrets.

Investigació només per revelació de secrets

En les imatges es veuen altres persones i la denúncia no és per cap agressió sexual, sinó que s'enfoca directament en el delicte, que recull el Codi Penal, de difondre imatges, privades o sexuals, sense el consentiment de les parts, que, presumptament, és el que ha passat en aquest cas que està investigant la Guàrdia Civil, segons El Español. El cas no implica a altres jugadors de categories superiors o del primer equip blanc, segons recull també el diari madrileny.

Els investigats han anat a les dependències policials per tal de declarar davant els investigadors, tal com ha anunciat en un comunicat del Reial Madrid. Els investigadors també els han requisat els seus telèfons mòbils per tal d'analitzar-los i buscar les imatges de contingut sexual on apareix la menor. Els investigadors no descarten que el vídeo s'hagi pogut enviar a més persones, uns fets que ara hauran de confirmar amb l'anàlisi dels terminals mòbils intervinguts als tres menors.