Detenen un home que va intentar violar l'esposa del seu amic quan estaven de copes a Vigo. Quan ella es va negar, li va pegar una pallissa.

Intenta violar la dona del seu amic a Vigo

Aquest cap de setmana, un matrimoni va sortir de copes pel carrer Couto Piñeiro en A Doblada, Vigo.

Quan l'home es va quedar tot sol amb l'esposa del seu amic, que estava borratxa, li va intentar baixar els pantalons diverses vegades i, com ella es va negar i va oposar resistència, l'home li va donar bufetades fins que li va sagnar el nas.

L'avís va arribar a la policia a tres quarts de dotze de divendres. Els testimonis van veure la víctima, èbria, vomitant al carrer mentre intentava escapolir-se d'un home, també alcoholitzat, que la grapejava. La dona li cridava que la deixés tranquil i marxés, que no eren parella.

Surten de copes, l'agredeix sexualment i li pega

La Policia Local de Vigo va arribar i va trobar víctima i agressor a terra. La dona, que estava adormida, es va despertar i, en recuperar el coneixement, va cridar nerviosa i va dir que l'home havia intentat forçar-la.

La dona, de 45 anys, va demanar als agents que truquessin al seu marit mentre l'examinaven les lesions del forcejament. Aquesta veïna de Vigo tenia un hematoma a un pòmul, una erosió a l'orella, una ferida a la parpella i una hemorràgia nasal.

Policia local Galícia / Pixabay

La policia deté un home per intentar violar la dona del seu amic mentre estaven de copes en Vigo / Arxiu

La víctima va explicar a una sanitària que l'implicat va intentar baixar-li els pantalons diverses vegades i ella es va resistir. Que després va aconseguir escapolir-se i els hi va pujar.

Finalment va ser traslladada en una ambulància medicalitzada a l'Hospital Álvaro Cunqueiro, per fer una anàlisi i considerar millor les ferides.

Diversos testimonis van confirmar la versió de la dona i els agents van arrestar a l'home com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual.