Un home ha mort aquest divendres a la matinada en llençar-se per la finestra des d’un tercer pis després d’intentar matar a punyalades la seva parella a Zamora. Els fets han tingut lloc cap a un quart de sis del matí, quan els serveis d’emergència han rebut l’avís que hi havia un home en un domicili del carrer Fuentelarreina, al barri de Pantoja, amb una actitud molt agressiva i violenta i que podria agredir les dues persones que estaven amb ell.

L’home es va llençar d'un tercer pis després d’atacar la seva dona

Agents de la Policia Nacional i la Policia Municipal s’han desplaçat fins al lloc dels fets i, en arribar, han trobat un home mort al carrer després que s’hagués precipitat des d’un pis i hagués colpejat contra un contenidor d’escombraries. Al pis hi havia dues dones, una d'elles amb diverses ferides de caràcter lleu a la mà i a l’abdomen. Segons han explicat als policies, l’home havia atacat a la seva parella a ganivetades i posteriorment s’havia llençat voluntàriament per la finestra.

La dona ha estat atesa pels professionals sanitaris i ha estat traslladada en ambulància a l’Hospital Virgen de la Concha, sobretot per l’atac d’ansietat que patia en saber que el seu marit havia mort en caure per la finestra. L’altra dona que hi havia al pis, que ha estat qui ha alertat els serveis d’emergència, no ha resultat ferida. El cadàver de l’home ha estat enviat a l’Institut Anatòmic Forense de Zamora, on se li practicarà l’autòpsia.

La Policia Nacional ha obert una investigació per tal d’esclarir els fets. La principal hipòtesi en la qual s’està treballant és un cas de violència masclista, tot i que no consta que existissin antecedents per violència de gènere en la parella. Segons els investigadors, l’home podria patir algun tipus de malaltia mental. La víctima haurà d’anar a comissaria en les pròximes hores, un cop ja ha estat donada d’alta a l’hospital, per prestar declaració.