Un home intenta matar la seva dona a Doñinos de Salamanca i després se suïcida. Tenia una filla de 4 anys amb la seva víctima i la dona es troba a l'UCI amb un pronòstic greu.

Intent d'assassinat masclista a Doñinos de Salamanca

Els fets han passat aquest dimarts cap a les 5:00 en un domicili del carrer Juan Carlos I de Doñinos de Salamanca, un petit poble de Salamanca. Quan els serveis d'Emergències han rebut la trucada, a la qual un home els alertava que una dona necessitava ajuda urgent, ja que presentava ferides d'arma blanca.

Se suïcida després d'intentar matar la seva dona

Immediatament, s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que hi havia una dona de 34 anys greument ferida i un home de 69 anys penjat: s'havia suïcidat després de, presumptament, intentar assassinar la seva parella.

Ingressada a l'UCI amb un pronòstic greu

Per si no fos poc, a l'interior del domicili també hi havia un altre home de 68 anys sense cap mena de ferida i estan intentant investigar si pot tenir alguna relació amb el crim. Els sanitaris s'han emportat la víctima a l'hospital de Salamanca amb un pronòstic greu, ja que té ferides profundes a causa de les punyalades que, presumptament, li ha donat el seu marit.

Doñinos de Salamanca / Guardia Civil

Intenta assassinar la seva dona a Doñinos de Salamanca i després de suïcida / EFE

Tenien una filla de 4 anys en comú

El presumpte homicida, amb qui tenia una filla de 4 anys, tenia antecedents penals i havia arribat a trepitjar la presó. A més, la víctima tenia una altra filla, fruit d'una relació anterior, que vivia amb ells al mateix domicili, segons explica La Gaceta.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets i, tot i que no descarten cap hipòtesi, tot apunta que ha estat un intent d'assassinat masclista i que l'autor dels fets, posteriorment, s'ha suïcidat.