Una noia de 24 anys de Reus va acabar aquest dilluns al vespre detinguda acusada de dos delictes, atemptat contra agents de l'autoritat i desobediència, després d'estar una hora intentant rescatar un gall que s'havia escapat per sobre d'una teulada d'uralita del carrer d'Eduard Toda.

Tot plegat pot semblar un capítol surrealista de la vida reusenca, però en l'incident va resultar ferit un caporal dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Reus, que va rebre diversos cops a la cara i pel cos de la noia que volia rescatar el gall.

Vídeo viral de la detenció de la dona que volia rescatar un gall a Reus

Finalment la van poder treure de sobre la teulada d'uralita i va quedar detinguda, tal com es pot veure en aquest vídeo que s'ha fet viral i s'ha compartit per WhatsApp.

 

L'incident va començar quan faltaven pocs minuts per dos quarts de nou del vespre quan diversos veïns van alertar que una noia, de 24 anys i de nacionalitat espanyola, estava enfilada en una teulada d'un pati interior del carrer d'Eduard Toda perseguint un gall.

Una hora perseguint el gall per la teulada

L'objectiu de la noia era caçar el gall, que sembla que era d'una coneguda seva. Els Mossos d'Esquadra van anar a la zona, van confirmar que hi havia la noia passejant per damunt de la teulada i van intentar parlar amb ella. La noia, però, va assegurar a la policia que no tenia cap intenció de baixar si no era amb el gall.

Fins al lloc també s'hi van desplaçar els Bombers de la Generalitat, que van intentar també fer baixar la noia, i que asseguraven la zona, que estava inestable i que hagués pogut acabar amb una desgràcia. La dona, segons consta a l'atestat dels Mossos, estava molt nerviosa i assegurava que el seu únic objectiu era fer una "bona obra" per salvar el gall escapolit.

Va agredir un caporal dels Mossos de Reus

Després de més d'una hora negociant amb la noia, va acabar baixant. Segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra, la noia estava molt nerviosa i va agredir un caporal de la comissaria de Reus, que va rebre diversos cops al cap i al cos, i que presentava una ferida oberta. A les imatges del vídeo es veu com tres agents redueixen a la noia i se l'emporten agafada de mans i peus.

Per les presumptes agressions, la noia va quedar detingut per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat i també per desobediència, per no haver fet cas als policies. ElCaso.cat no ha pogut confirmar què va acabar passant amb el gall que volia salvar la noia ni tampoc exactament d'on havia sortit, tot i que ella assegurava que era d'una amiga seva.