Fatal accident de trànsit aquest cap de setmana a Portugal que ha acabat amb la mort d'una noia de 16 anys que, tornant de festa, viatjava al maleter d'un BMW Serie 1. El vehicle va patir un accident en sortir de la carretera municipal 368 i una de les dues persones que anava al maleter, la noia de 16 anys, va acabar morint. Es tracta d'Inês Dias, una veïna de Santarém. Un noi que també anava al maleter, va resultar ferit greu.

Dos joves anaven al maleter del cotxe

Segons les primeres informacions, l'accident es va produir quan el cotxe, conduït per un jove de 23 anys, va sortir de la carretera i va acabar xocant contra una zona de vinyes. L'accident, registrat entre Alpiarça i Tapada, va posar en relleu que el cotxe portava set persones, dos d'ells, la noia morta i el jove ferit, de 20 anys, a la zona del portaequipatge.

Els joves, d'entre 16 i 23 anys, tornaven d'una festa en un poble proper al lloc de l'accident. Va ser un segon cotxe, també amb diversos joves, amics dels primers, els que van trucar al 112 després de l'accident.

Va sortir disparada del cotxe en l'accident

Quan el cotxe va sortir de la via i va impactar contra les vinyes, els dos joves que anaven a la part posterior del cotxe, a la zona del maleter, van sortir disparats després de donar dues voltes de campana.

bmw

Imatge de com va quedar el cotxe de l'accident de Portugal / Cedida

El noi segueix greu a l'hospital, però no es pateix per la seva vida. Els cinc joves que anaven als seients del vehicle van resultar ferits lleus. Segons les investigacions que ha fet la policia de Portugal, el cotxe que va patir l'accident havia portat fins a nou persones. Instants abans de l'accident n'havien deixat dues en una població propera.

Els especialistes en accidents de trànsit de la Guarda Nacional Republicana, la policia nacional de Portugal, investiguen els fets i s'està a l'espera de proves toxicològiques per aclarir si el conductor del vehicle havia consumit alcohol i drogues durant la nit.

Estudiava un cicle esportiu i tenia una germana bessona

Inês Dias, la jove morta en l'accident, era coneguda entre els seus amics per 'Nocas', jugava a bàsquet federat i cursava un cicle formatiu esportiu a l'institut José Relvas, a Alpiarça, segons detallen diversos mitjans portuguesos. La jove morta tenia una germana bessona, Sofía. "Inês era una bona noia, intel·ligent, amigable i amb una vida per viure", assegura la directora de l'institut José Relvas.

Un noi de 17 anys, mort a Reus

Els Mossos d'Esquadra han pogut identificar i comunicar a la família la mort del jove que la matinada d'aquest diumenge va aparèixer sense vida a la carretera T-310, entre Reus i Riudoms. Segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, el jove tenia 17 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus.