Espectacular incendi a l'Hotel Nuevo Madrid. Aquesta tarda s'ha declarat un incendi en aquest hotel de 4 estrelles al nord de Madrid, a tocar de la carretera M-30. Part de la façana de l'hotel Nou Madrid ha començat a cremar provocant una impressionant columna de fum i foc visible des de diversos punts de la capital d'Espanya.

Espectacular incendi d'un hotel de 4 estrelles a Madrid

L'Hotel Nuevo Madrid està situat al carrer Bausá número 27 de Madrid, en la zona de Pío XII, al costat de la M-30. De la zona afectada pel foc es desprenen trossos d'estructura que cauen a la zona situada sota l'edifici, per sort, no s'han de lamentar ferits.

 

Fins al lloc de l'incendi s'han acostat diverses dotacions de Bombers de l'Ajuntament de Madrid -que ja han arribat a la quinzena-, ambulàncies del Samur-Protecció Civil i patrulles policials. La Policia Municipal de Madrid ha confirmat que no hi ha ferits i que s'ha pogut desallotjar l'hotel sense problemes.

El que sí que demostren els diversos vídeos que s'han penjat a les xarxes socials és que els danys materials no seran pocs.

 

El flamant hotel, inaugurat l'any 2005, està construït sobre impressionant atri de 40 metres d'altura que rep llum solar directa. L'hotel de luxe té 225 habitacions.

Seguirà ampliació