Ensurt de bon matí al districte de Les Corts. Un incendi forestal ha cremat uns 50 metres quadrats a la zona del camí de Finestrelles amb l'avinguda de Pearson, a tocar de Collserola, entre Barcelona i Esplugues de Llobregat. Al voltant de les onze del matí s'ha pogut donar per controlat i a la una s'ha pogut extingir.

Incendi sense ferits ni desallotjats

Diverses dotacions dels Bombers de Barcelona han treballat per estabilitzar i extingir les flames, que no han provocat cap ferit ni tampoc han obligat a desallotjar a ningú. Les flames, i sobretot la columna de fum, s'ha pogut veure des de molts punts de Barcelona, per la situació del focus de l'incendi.

S'ha decidit confinar els alumnes de l'escola St. Paul's School, per prevenció, tot i que no hi ha cap perill per les criatures, segons informen fonts d'emergència. Hi han treballat setze dotacions de bombers.

 

Incendi controlat a Collserola

Les flames s'han iniciat, per causes que encara no s'han aclarit, al peu de Sant Pere Màrtir, a cavall del districte de Les Corts i d'Esplugues de Llobregat. La poca extensió de les flames, una climatologia favorable i la ràpida acció dels bombers de la ciutat i dels Bombers de la Generalitat de Catalunya ha permès controlar l'incendi de la serra de Collserola en poca estona.

Incendi de Collserola

Al voltant de les 11 hores s'ha donat per controlat / ElCaso.cat

Els Bombers de la Generalitat, en col·laboració amb els bombers de la ciutat, han desplegat també un helicòpter bombarder a la zona i set dotacions terrestres, que s'han sumat a les nou que ha desplegat el cos de Barcelona.

El terme municipal de Barcelona és competència de Bombers de Barcelona però tenint en compte que és una zona forestal i que és a tocar dels termes municipals d'Esplugues i de Sant Cugat, s'ha demanat col·laboració dels Bombers de la Generalitat. Uns han treballat en el flanc dret i els altres, els de la Generalitat, en el flanc esquerre.

De moment, el foc està en fase de control i sense comportar greu perill i no sembla que estigui prop de cases habitades. Al voltant de les onze del matí els Bombers de Barcelona han informat que s'havia pogut controlar les flames que més preocupaven i que només quedaven alguns focus, sense importància. A la una del migdia s'ha donat per extingit.