El cos de Bombers de Barcelona ha rescatat una dona d'avançada edat que havia quedat atrapada en un incendi succeït al districte de les Corts. L'afectada està ferida crítica i els serveis d'emergències l'han traslladat a l'hospital. Hi ha dues persones ferides lleus, el pronòstic de les quals és favorable. 

L'incident ha ocorregut al setè pis d'un bloc d'habitatges situat al número nou de l'Avinguda Madrid, al districte de les Corts (Barcelona). Els Bombers han rebut l'avís d'un incendi en un pis de la setena planta d'un bloc, i fins allà s'han traslladat nou dotacions dels Bombers de Barcelona, a més dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona. 

Els bombers han reanimat la dona

Els Bombers han aconseguit entrar al pis on s'ha originat l'incendi. Dins l'immoble han trobat la resident de l'habitatge, una dona d'avançada edat que, a causa de la inhalació del fum, ha entrat en parada cardiorespiratòria. Els serveis mèdics dels Bombers li han practicat les tasques de reanimació durant vint-i-cinc minuts, segons ha informat Betevé. Un cop estabilitzada, han traslladat d'urgència a la dona fins a l'hospital Moisès Broggi en un estat de salut molt greu. Segons han explicat els bombers a través del seu compte de Twitter, dues persones més han resultat ferides lleument, també a causa de la inhalació del fum que ha produït l'incendi. En accedir a l'habitatge, els Bombers han pogut comprovar, tal com han mostrat en una imatge, que la cuina de l'immoble estava totalment consumida per les flames, i que aquestes han afectat també la façana de l'edifici. Les causes de l'incendi s'estan investigant, mentre que l'evolució de la dona, que ha estat entre la vida i la mort, es desconeix. 

Bombers Incendi Corts Barcelona Dona Gran
La cuina de l'habitatge on s'ha originat l'incendi ha quedat consumida per les flames / Bombers de Barcelona

Un total de quaranta-cinc evacuats

Els serveis d'emergències han evacuat més de quaranta persones que residien a l'edifici per qüestions de seguretat. El bloc d'habitatges tenia un total de nou plantes i tres escales i són quaranta-cinc les persones afectades per l'incendi que s'ha originat, pel que sembla, a la cuina d'un pis de la setena planta. 

Bombers Incendi Habitatge Corts Barcelona Dona Gran
En aquesta imatge es pot apreciar que l'incendi, originat en un setè pis d'un bloc d'habitatges, ha afectat també la façana de l'edifici. El bloc té un total de nou pisos i tres escales, i s'ha evacuat de forma preventiva a quaranta-cinc veïns / Bombers de Barcelona