Ibai Llanos ha passat a ser una de les figures públiques més influents del món. La feina de l'streamer és admirada per molts i les grans marques es barallen per poder col·laborar amb el bilbaí i guanyar presència en les xarxes socials.

Llanos ha estat notícia recentment per la presentació dels seus dos primers fitxatges per a l'equip d'eSports que està preparant juntament amb Gerard Piqué. L'streamer els va fer una broma a ambdós mentre era emesa en directe sense que ells ho sabessin. Ibai es va comportar com un tirà davant d'ells i els va exigir condicions laborals extremes en una fictícia entrevista de feina. La realitat és que els dos joves ja estaven fitxats i treballaran al costat del bilbaí i el jugador del Barça.

Encara no es coneix el nom oficial de l'equip d'eSports d'Ibai i Piqué, el que sí que se sap és que competirà a la Superlliga del popular videojoc League of Legends. A més incorporaran diversos creadors de contingut i jugadors professionals que s'uniran a Suzy Rox i Riobó, els seus últims fitxatges.

La difícil adolescència d'Ibai

Ibai no sempre ha estat una persona influent i poderosa, econòmicament parlant, en una entrevista amb Jordi Évole va explicar que el 2008 la seva família va tenir problemes econòmics, ja que la seva mare va perdre la seva feina i el seu pare va haver de demanar diversos préstecs per tirar endavant.

ibai 2

Ibai al costat dels  seus nous fitxatges / Twitter

En aquesta mateixa entrevista va explicar que durant aquest període difícil el seu pare es quedava de vegades sense menjar perquè pogués fer-ho el seu germà. Llanos és una persona aparentment senzilla i les seves declaracions corroboren aquesta condició, comenta que no li agrada vestir roba cara i es considera "molt estalviador".

El mundial de globus

Durant el confinament Ibai va començar a fer directes jugant amb alguns dels jugadors de futbol més importants del món. Pel canal del basc van passar Kun Agüero, Neymar, Courtois, Sergio Reguilón, Borja Iglesias o Achraf Hakimi. L'amistat amb alguns d'ells li va obrir les portes per a relacionar-se amb altres estrelles com Sergio Ramos, Nicki Nicole o Gerard Piqué.

Recentment Ibai va ser notícia per organitzar una competició mundial juntament amb Gerard Piqué. La idea va sorgir d'un vídeo en el qual es veia dos germans d'Oregon (Estats Units) jugant que un globus no toqués el terra mentre saltaven els obstacles que trobaven en la sala d'estar com sofàs, taules o cadires.

Ibai va decidir organitzar un esdeveniment a Tarragona en el qual va ajuntar 32 participants de països diferents. La competició va ser emitida completament al canal de Twitch del bilbaí. Va aconseguir gairebé 500.000 espectadors de mitjana i un pic de més de 632.000.

El guanyador de la competició va ser el peruà Francesco De la Cruz. El podi el van completar Alemanya, en segona posició i Espanya, que es va emportar el bronze.