Un jove de 34 anys agredeix sexualment i intenta violar una dona discapacitada i sensesostre al mig del carrer al barri del Raval de Barcelona.

Agressió sexual a una sensesostre al Raval

Els fets han passat al carrer de les Tàpies del Raval de Barcelona i un jove sensesostre ha agredit sexualment una dona que també dormia al carrer i que, a més, tenia una discapacitat física. Afortunadament, la dona dormia al costat de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ciutat Vella i ha pogut demanar ajuda.

Enxampen l'agressor intentant violar una discapacitada

Cap a les 23:00, els agents han sentit una dona que cridava demanant ajuda i, quan s'han dirigit fins al lloc dels fets, han enxampat l'agressor in fraganti: li havia tret la pròtesi que portava a la cama i li estava baixant els pantalons per violar-la.

Mossos Esquadra / Archivo

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per una agressió sexual a una dona sensesostre i discapacitada al barri del Raval de Barcelona / Arxiu

Feia menys dues setmanes que vivia al carrer

La víctima feia menys de dues setmanes que dormia al carrer i ha estat traslladada a l'hospital Clínic de Barcelona i l'han atès al Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB), segons informa El Periódico.

Hospital Clinic Barcelona / Archivo

La víctima de l'agressió sexual ha estat traslladada a l'hospital Clínic de Barcelona / Arxiu

El presumpte agressor, aprofitant que ella estava dormint, l'ha intentat violar i l'ha agredit sexualment. L'home ha estat detingut i s'enfronta a un delicte d'agressió sexual per intentar violar una dona al mig del carrer.

Un 70% de dones sensesostre agredides sexualment

Malauradament, les agressions sexuals a les dones sensesostre són un fet molt comú i, segons un estudi de la Universitat de Barcelona, el 70% de les dones que viuen al carrer han estat víctimes d'agressions sexuals i físiques.