Nova agressió sexual a Catalunya. La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un home de 28 anys de nacionalitat marroquina que aquesta matinada ha assetjat i ha abusat sexualment d'una noia de 18 anys a la capital del Segrià. Segons les informacions recollides per la policia de la ciutat, la noia ha explicat que el detingut feia dies que l'assetjava, presentant-se al seu lloc de treball i seguint-la.

Aquesta matinada, al voltant de dos quarts de tres de la matinada, la noia ha entrat a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida i darrere seu també ha entrat un home. Segons la jove, poc abans aquell home l'havia estat seguint pel carrer i se li ha acostat i, abraçant-la fort, li ha tocat els pits.

La noia ha pogut refugiar-se a la comissaria de la Urbana

La noia ha pogut separar-se i escapar corrent fins a la comissaria de la Urbana. Davant la denúncia, els agents han detingut l'home que també es trobava a les dependències policials.

El presumpte agressor, de nacionalitat marroquina i de 28 anys, ha estat entregat als Mossos d'Esquadra. Es desconeix si el jutge n'ha ordenat la seva entrada a presó o si l'ha deixat en llibertat.

Els Mossos investiguen una agressió sexual a Santpedor

Aquest passat cap de setmana es va registrar una agressió sexual durant la festa major de Santpedor, al Bages.

Una noia menor d'edat va denunciar que un noi la va agredir sexualment a l'exterior del recinte de la festa. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per aclarir els fets i poder identificar i detenir l'autor. La policia catalana va interrogar a la víctima i a testimonis i va concloure que l'agressió l'havia protagonitzat un home, major d'edat. Encara no consta que s'hagi pogut detenir.