Troben el cadàver d'un home de 58 anys a Museros (València) el seu cos estava mutilat i ple de mossegades: uns deu gossos l'han devorat.

Cadàver devorat per deu gossos a Museros

Els fets van passar el dilluns a Museros, un petit poble del País Valencià. Tot va començar quan un familiar de l'home, de 58 anys, estranyat en veure que no sabia res d'ell des de feia setmanes, va decidir anar a casa seva a fer-li una visita, segons informa Levante EMV.

El que no imaginava aquesta persona era que, quan entrés al seu habitatge, veuria el seu cadàver mutilat i ple de mossegades de gossos.  Immediatament, efectius de la Policia Local, de la Guàrdia Civil i dels Bombers, es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar que l'home havia mort feia setmanes i que les seves mascotes l'haurien devorat.

Sense indicis de criminalitat

Com que hi havia molts indicis de què es tractava d'una mort violenta, han obert una investigació. Així i tot, després de l'autòpsia, s'ha determinat que el cos de la víctima no presentava indicis de criminalitat i que hauria mort abans que els gossos el devoressin i que aquests se l'haurien començat a menjar posteriorment. Així i tot, la investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Guardia Civil / Archivo

Troben un home mort devorat per deu gossos a Museros (València) / Arxiu

Cas similar a Palau Solità i Plegamans

No és la primera vegada que es produeix una mort en aquestes circumstàncies i, de fet, fa tres mesos, a Palau Solità i Plegamans (Vallès Occidental) van trobar un home mort: va perdre la vida de manera accidental i els seus gossos, afamats, li van devorar els genitals.