Un home de 60 anys mor en un incendi en un pis del barri de Sants de Barcelona. Els Bombers han entrat a l'interior del pis i han pogut comprovar que hi havia el cadàver de la víctima en una de les habitacions del domicili. El pis no té danys estructurals i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar quin és l'origen de les flames.

Els fets han passat aquest dimarts al vespre en un pis situat al carrer número 61 de l'avinguda Josep Tarradellas, situada al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Emergències 112 ha rebut l'avís de l'incendi a les 19:16 i, immediatament, cinc dotacions dels Bombers de Barcelona s'han desplaçat fins al lloc dels fets per apagar el foc.

Els bombers troben el cadàver d'un home de 60 anys a l'interior del pis

Durant la seva intervenció han trobat el cadàver d'un home de 60 anys en una de les habitacions del pis, del qual, de moment, no ha transcendit la seva identitat. També han pogut comprovar que l’habitatge no pateix danys estructurals i, actualment, els bombers encara es troben al lloc dels fets.

Investigació oberta per esbrinar les causes de l'incendi

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat també efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). De moment, es desconeix quin ha estat l'origen de les flames i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar-ho.

Un altre incendi en una gestoria de Girona

Aquest dilluns, a Girona hi va haver un altre incendi, però en aquest cas, afortunadament, no hi ha cap víctima mortal. Va cremar el fals sostre de la sisena planta d'una gestoria, que va provocar una columna de fum que es veia des de diversos punts de la ciutat.