Un home de 74 anys ha mort en un accident laboral a Constantí (Tarragonès) i estan intentant esbrinar quines han estat les causes dels fets, que estan sent investigades.

Accident laboral mortal a Constantí aquest dimarts

Els fets han passat aquest dimecres a Constantí, un municipi de poc més de 6.000 habitants situat a prop de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 7:00: un treballador d'una empresa ubicada al camí de les Gavarres ha alertat a Emergències 112 que s'acabava de trobar un camió tipus banyera bolcat i el cos del conductor sense vida.

Els Mossos d'Esquadra i els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es desplacen fins al lloc dels fets

Al lloc dels fets s’han desplaçat diverses patrulles de Mossos d'Esquadra i un indicatiu del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), però no han pogut fer res per salvar-lo, ja que quan han arribat ja estava mort.

SEM / Carles Palacio

Un home de 74 anys mor en un accident laboral a Constantí (Tarragonès): la víctima és un veí de Vinyols i els Arcs (Baix Camp) que ha quedat atrapat al camió quan aquest va bolcar / Carles Palacio

La víctima: un home de 74 anys i veí de Vinyols i els Arcs

Segons les primeres informacions, tot va començar dimarts a la tarda quan la víctima, un home de 74 anys, havia descarregat la sorra del seu camió quan, per causes que encara s'estan investigant, aquest hauria bolcat provocant-li la mort.

No ha transcendit la identitat de la víctima, el que se sap és que és un home de nacionalitat espanyola i veí de Vinyols i els Arcs (Baix Camp) i la seva mort ha causat gran commoció al municipi.

 Els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals

Un jove de 19 anys mor en un accident laboral al Llobregat

No és la primera vegada que un home mor en accidents laborals a Catalunya i, de fet, fa uns mesos, va morir un jove de 19 anys en un accident laboral a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). 

Els familiars de la víctima de Cornellà trenquen el silenci

Els fets van passar el divendres 30 d'abril i "hi ha oberta una investigació de la Policia i tot està en mans dels jutjats. No volem diners, només volem que paguin amb la pena màxima pels responsables d'aquest homicidi i que la gent conegui què ha passat", conclou un familiar de la víctima, que també explica que l'empresa no s'ha posat en contacte amb ells ni per mostrar el condol ni per donar explicacions.