Un jurat popular jutjarà des d'aquest dilluns l'home de nacionalitat italiana acusat de matar-ne un altre a l'interior de la caravana que tenia aparcada juntament amb les termes de Santa Fe (Granada), víctima amb qui va començar una discussió i que va apunyalar almenys en tres ocasions.

Apunyala un conegut després de discutir

La Secció Segona de l'Audiència comença demà amb la selecció dels membres del jurat popular el judici contra Fabio T., un home de nacionalitat italiana acusat de matar-ne un altre a l'interior de la seva caravana i que s'enfronta a la petició de la Fiscalia de 13 anys de presó.

Segons l'escrit provisional d'acusació del Ministeri Públic, al qual ha tingut accés Efe, els fets es remunten al 19 de novembre de 2019 quan l'acusat estava a la caravana en la qual vivia i que tenia aparcada a les termes de Santa Fe i va rebre la visita de la víctima, que anava acompanyada d'unes altres dues persones.

Detingut / Europa Press

Detingut / Europa Press

Van començar llavors una discussió per causes que no han quedat aclarides però que van generar un enfrontament físic que va ocasionar danys a la caravana i lesions en el processat.

En aquest enfrontament, l'acusat es va apropar a la zona de la cuina i va agafar un ganivet que va clavar almenys en tres ocasions a la víctima. Una d'aquestes punyalades va assolir l'artèria aorta de la víctima, que va morir per la pèrdua massiva de sang i un xoc hipovolèmic.

Assassinat i persecució

L'acusat va iniciar a més una persecució dels altres dos homes que acompanyaven a la víctima i va tornar a l'interior del vehicle per assestar unes altres tres punyalades a la víctima a la part posterior del cap.

En el moment de la detenció el presumpte agressor, que es troba a presó provisional per aquests fets, tenia en el seu poder 4.970 euros.

El processat, que s'enfronta a una petició de 13 anys de presó i uns altres vuit de llibertat vigilada, serà jutjat des d'aquest dilluns i fins al 21 de maig a la Secció Segona de l'Audiència de Granada