Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 42 anys que s'ha pogut relacionar amb la mort de la seva mare, una dona de 68 anys, aquest diumenge al vespre al carrer del Carme del Raval, a Ciutat Vella, a Barcelona. Segons s'ha pogut saber ara, els fets van tenir lloc diumenge al voltant de dos quarts de set, quan es va rebre un avís al 112 per tal d’adreçar-se a un domicili del carrer del Carme de Barcelona, on hi havia una dona finada. En arribar, els primers indicatius policials van confirmar la troballa del cos sense vida d’una dona.

El fill, detingut

Les investigacions van confirmar que la dona havia estat assassinada i es va iniciar una investigació que va assumir la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la regió de Barcelona, que ràpidament va enfocar directament al fill de la víctima, un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola, com la dona, amb qui la dona ja havia tingut problemes i així ho havien explicat a la policia familiars i veïns de la víctima.

Al voltant de tres quarts de dotze de la nit de diumenge, i després de confirmar-se la relació de l'home amb el crim, va ser detingut. Està previst que l'home, que té antecedents, sigui entregat al jutjat de guàrdia demà, dimecres, a primera hora del matí. Mentrestant, els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació per aclarir els fets. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, està en tractament psiquiàtric, fet que tot sembla indicar que va apuntar aquesta nova mort violenta a la ciutat de Barcelona. L'home va escapar de casa després dels fets, però va poder ser localitzat ben entrada la nit, quan va poder ser arrestat.

Cas de violència domèstica

El cas serà tractat com un cas de violència domèstica i el departament de Feminismes de la consellera Tània Verge sumarà aquest crim al seu particular compte de crims masclistes. L'home, que ha passat la nit a la comissaria de les Corts, ha estat traslladat aquest dimecres a primera hora a la Ciutat de la Justícia. El Jutjat d’Instrucció número 20 de Barcelona, en funcions de guàrdia, ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança. La causa està oberta per un delicte d’homicidi