La Guàrdia Civil ha detingut un home de 43 anys com a presumpte autor de la mort de la seva exparella, una dona de 36 anys, a Barbastre.

Assassinada davant dels seus fills

L'esdeveniment ha ocorregut a les 15.00 hores d'aquest dimecres al primer pis del número 4 del carrer Ejército Espanyol de Barbastre. Allà vivia la víctima amb els seus tres fills, tots menors, que han presenciat l'assassinat, relata Heraldo. En un primer moment han acudit els serveis d'emergència amb una UCI mòbil, però no han pogut fer res per la víctima.

Guàrdia Civil / Europa Press

Guàrdia Civil / Europa Press

Els veïns els han escoltat cridar als dos i a la dona demanant auxili i han avisat la Guàrdia Civil.

La parella estava separada

El presumpte autor ha estat arrestat i es troba en dependències de la Guàrdia Civil de Barbastre, han indicat les mateixes fonts.

Segons assenyalen els veïns, la parella estava separada i la dona vivia des de fa temps a l'immoble. El pis era de la seva propietat, afegeix Heraldo.

Amb aquesta víctima ja són 23 les víctimes mortals de violència masclista en tot l'Estat espanyol en el que portem d'any.

Agredeixen sexualment una noia en un pas subterrani de l'A-5

Agressió sexual a Madrid. Un grup de joves van assaltar i un d'ells va agredir sexualment una noia en un pas subterrani de l'A-5, a la zona de Batán, a Madrid.

Pont Batan

Pont Batà / Cedida

Els fets van passar la nit del 23 al 24 de juny, la setmana passada, quan la noia, després de sortir del Metro, de l'estació de Casa de Camp, i quan anava cap a casa seva, un grup de joves la va assaltar i un d'ells la va agafar i li va fer tocaments.