Un home, que s'ha llançat al buit des d'un habitatge del barri de Las Fuentes de Saragossa la passada mitjanit, ha estat detingut per la Policia Nacional per haver assassinat presumptament una dona amb la qual mantenia una relació sentimental. El presumpte assassí es troba detingut a l'UCI "greu però estable" després de llançar-se des d'un cinquè pis. L'homicida tenia una ordre d'allunyament de la víctima.

Detingut i custodiat a l'UCI

Els fets s'han produït en un pis del carrer Leopoldo Romeo de Zaragoza i la trucada avisant que una persona s'havia foragitat al buit ha entrat sobre les 12:45 hores, han informat fonts de la Policia Nacional.

Al lloc han acudit serveis sanitaris, policials i dels Bombers de Saragossa. Com a conseqüència de la caiguda, l'home ha estat ingressat a l'UCI d'un centre hospitalari de la capital aragonesa.

En accedir al pis del ferit, la Policia Nacional ha trobat el cos sense vida de la dona. Els agents han procedit a detenir i custodiar el sospitós al centre hospitalari.

El fet l'està investigant el Grup d'Homicidis de la Direcció Superior de Policia d'Aragó que s'ha fet càrrec del cas.

Ordre d'allunyament

Després de diverses denúncies per maltractaments per part de la morta, de 35 anys, ell tenia una ordre d'allunyament, que seguia vigent ara i no complia.

Si es confirma que es tracta d'un cas de violència masclista seria la cinquena dona assassinada per la seva parella o exparella a només una setmana, a més del fill d'una d'elles, segons ha destacat la ministra d'Igualtat, Irene Montero, a Twitter.