Detenen un home per intentar matar una dona d'entre 60 i 70 anys al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la víctima està ingressada a l'hospital amb un pronòstic crític i els Mossos d'Esquadra obriran una investigació per esbrinar què ha passat.

Els fets han passat aquest dimecres a les 9:00 del matí al carrer de Salvà número 40. Segons avança ElCaso.cat, el presumpte autor dels fets és un familiar de la víctima, que ha estat detingut per la Guàrdia Urbana de Barcelona després d'intentar-la matar.

La víctima és la propietària del local

La víctima és la propietària del local on han passat els fets. El presumpte agressor és un home de 40 anys i, tant ell com la víctima són de nacionalitat espanyola.

Investigació en mans dels Mossos d'Esquadra

La víctima és una dona de 70 anys que ha ingressat a l'hospital amb un pronòstic crític. El presumpte autor dels fets podria ser acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per esbrinar les causes dels fets, ja que, de moment, no ha transcendit quin ha estat el mòbil del crim.