Un home dispara al cap una noia en sortir d'un bar a Santa Coloma de Gramenet aquest dissabte de matinada. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, un home, de 41 anys i nacionalitat xinesa, ha tret una pistola davant d'un bar i ha esperat fins que ha sortit una noia, del mateix origen, i l'ha disparat al cap. Afortunadament, en el moment del tret, l'arma de foc ha col·lapsat i ha esclatat, fet que ha permès que no arribés a sortir el projectil. Tot i que la víctima ha resultat il·lesa, l'atac no ha passat desapercebut pels clients de l'establiment, entre els quals hi havia un amic d'ella, també xinès, que en veure l'escena ha sortit per la porta i ha començat a barallar-se amb el pistoler.

La baralla que s'ha desenvolupat en paral·lel a l'intent d'homicidi de la noia ha començat a cops i ha anat pujant d'intensitat, fins que el pistoler ha exhibit una arma blanca amb la qual ha donat una ganivetada a la cama de l'amic que estava defensant la dona. Els Mossos d'Esquadra han arribat al lloc, segons ha pogut saber aquest mitjà, poc després de dos quarts de dues de la matinada d'aquest dissabte, quan ha succeït els fets, i s'ha trobat amb l'enfrontament a les portes del bar, situat al carrer del Doctor Pagès de Santa Coloma de Gramenet, a la zona del Fondo. Els agents han identificat als implicats i han intervingut la pistola que ha fallat i un matxet.

Detenen el tirador a qui ha fallat la pistola

Les ferides eren evidents, després de la baralla, tot i que l'atacant no ha aconseguit consumar l'assassinat contra la noia que sortia del bar. Per les lesions, precisament, tant el pistoler com l'amic de la víctima, que l'ha defensat i ha rebut una ganivetada a la cama, han estat hospitalitzats. L'agressor, a més, segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, ha estat detingut per temptativa d'homicidi. Ha estat sota custòdia policial dels Mossos en un centre mèdic proper on ha estat portat després del tiroteig fallit en un establiment d'aquesta zona de Sant Coloma de Gramenet.