Una persona sense sostre es troba en estat crític en incendiar-se la nau industrial en desús de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) en la que presumptament va prendre un petit foc per cuinar.

El succés, segons els Bombers de la Generalitat, va tenir lloc al voltant de les cinc de la tarda en una nau abandonada de l'històric complex de Can Trinxet de l'esmentada ciutat. L'home, del que es desconeix la seva edat, va anar trobat amb greus cremades pels bombers i assistit en primera instància per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima va ser finalment traslladada en estat crític a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on va quedar ingressada amb cremades al 40% del cos.

La víctima va calar foc per cuinar

Els Mossos han obert una investigació sobre aquest succés. Fonts pròximes al cas han informat EFE que tots els indicis apunten al fet que l'incendi ho hauria provocat el foc que va prendre la víctima per fer-se el dinar.

El conjunt fabril de Can Trinxet va ser construït el 1907 per l'arquitecte Joan Alsina i Arús i va acollir una de les indústries tèxtils de cotó més importants d'Espanya a començaments del segle XX, quan era coneguda per fabricar el teixit amb què es confeccionaven els uniformes dels treballadors del tramvia.

Bombers 2
Els bombers entrant a la nau / Bombers

Amb el pas dels anys va quedar abandonada i després de la demolició de part de les seves naus, romanen vigents les modernistes. Una part de les mateixes s'han destinat a equipaments mentre la resta, ubicades en un recinte tancat, romanen abandonades.

Un home ferit per l'incendi d'un magatzem de cotxes a Màlaga

Una persona ha resultat ferida aquest divendres a Màlaga en l'incendi d'un magatzem de ferralla i un desballestament de vehicles que ha obligat a una intensa feina dels bombers durant unes sis hores per donar-lo gairebé per extingit i que ha ocasionat una gran fumarada.

Fonts dels bombers han informat EFE que el ferit és el propietari de la nau, que ha patit cremades i ha estat traslladat a un centre sanitari, i que han actuat cinc dotacions, de les quals romanien encara dues d'elles cap a les 20.00 hores al lloc del sinistre amb tasques de rematada.

Els bombers han necessitat el suport de vehicles dida, per la gran necessitat d'aigua davant de la forta càrrega tèrmica, i de vehicles d'altura (autoescala) i han aconseguit evitar la propagació a naus limítrofes cap a tres costats de l'afectada, a la zona de Los Asperones.

Al recinte s'acumulava bastant material inflamable i els bombers han estat avisats del succés al voltant de les 14:30 hores i han mobilitzat dotacions de cinc parcs municipals d'aquest servei, segons han indicat les fonts