Un passatger s'intenta colar en un vol en un aeroport de Moscou, Rússia. L'home estava borratxo i es va posar a la cinta transportadora d'equipatge per poder pujar a un avió. Tot ha estat gravat per les càmeres de seguretat.

L'home anava borratxo i va pujar a la cinta transportadora

Els fets van passar a l'aeroport Sheremetyevo. Les imatges mostren un home a sobre de la cinta transportadora que està borratxo. No aguanta l'equilibri i acaba caient fins a arribar a les maletes. A més, arriba a perdre una de les seves sabates durant el trajecte.

Posteriorment, la motxilla es queda enganxada en una barana i quan aconsegueix treure-la, s'estira a la cinta per llançar-se com si fos en un tobogan. El passatger es va encallar a l'escàner d'equipatge, per això, les autoritats van poder detenir-lo sense cap problema.

 

Passatger lligat en un avió per fer tocaments a les hostesses

Una altra detenció va tenir lloc al Miami International Airport l'1 d'agost. Maxwell Berry va aparèixer lligat en un avió de Frontier Airlines. El passatger està acusat de fer tocaments a dues hostesses i de colpejar-ne un altre a la cara mentre estava borratxo. El jove, de 22 anys, va quedar en llibertat després de pagar la fiança.

L'avió venia de Filadèlfia i va aterrar amb un home lligat al seu seient amb cinta adhesiva. Tot va començar quan el passatger va prendre la seva tercera beguda alcohòlica. Després, va tirar la beguda a la seva samarreta i se'n va anar el lavabo per netejar-la. Quan va sortir, anava sense samarreta, per la qual cosa una hostessa el va ajudar a buscar una nova a la seva maleta, segons va explicar APNews.com.

El van lligar al seu seient amb cinta adhesiva perquè no es mogués

Després d'haver estat passejant uns 15 minuts i haver cridat als altres passatgers, la policia va explicar que hauria tocat els pits de dues hostesses de vol. En veure el que passava, un dels seus companys va anar cap al jove per defensar-les i va rebre un cop de puny de l'agressor.

Tant la tripulació com alguns passatgers el van lligar al seu seient perquè no es mogués i no ataqués ningú més. La policia el va detenir quan l'avió va aterrar i els agents el van portar a un centre de detenció de Miami. Allà, va pagar una fiança de 1.500 euros i va quedar en llibertat el mateix diumenge.

Una màfia xinesa envia des de Madrid marihuana tot Europa amb avió

Aquests no han estat els únics arrestos relacionats amb els vols, la Guàrdia Civil va detenir tres ciutadans xinesos a Toledo per dirigir una organització que enviava marihuana a tot Europa.

La investigació es va iniciar el mes de març pels agents de la Unitat Fiscal de l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Ells van observar un alt volum d'enviaments realitzats per persones d'origen asiàtic als Països Baixos, Itàlia, el Regne Unit i Polònia.

La màfia encobria els seus paquets en declarar que enviaven material tèxtil. Les tres persones van passar a disposició del jutge i va decretar que els ingressessin a la presó.