Els Mossos d'Esquadra investiguen la caiguda d'un home que aquest matí ha caigut des d'un pis a Barcelona, al carrer de Vilamarí, al districte de l'Eixample.

Mort accidental a l'Eixample

L'home, invident, ha caigut des d'un dels pisos que donen en aquest carrer del centre de Barcelona i ha quedat estirat a terra, sense coneixament. En un primer moment els Mossos d'Esquadra, en la seva base de dades d'incidents, havien donat l'home per mort, segons les informacions que havien rebut dels primers testimonis.

Segons les primeres investigacions, segons ha pogut saber ElCaso.cat, es tracta d'una caiguda accidental. S'ha descartat, en una primera fase de la investigació, que es tracti d'un crim o un suïcidi.

Un home cec, crític a Barcelona en caure des d'un pis al carrer de Vilamarí

Diverses patrulles i equips del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona s'han desplegat a la zona de l'accident, a tocar de la Gran Via, i se l'ha pogut traslladar en estat crític a l'hospital, aquest dilluns de Pasqua.

No ha estat un crim

Confirmat que no es tracta d'una caiguda criminal, els Mossos d'Esquadra, com marca el protocol, s'han fet càrrec de les investigacions per aclarir com s'ha produït aquest greu accident. No ha transcendit la nacionalitat ni l'edat de la persona precipitada.

Una dona mor en un incendi a l'Eixample de Barcelona

Malauradament, la caiguda accidental d'aquest home no ha estat l'única tragédia que s'ha registrat en els últims dies a Barcelona i, de fet, el dimecres, una dona va morir en un incendi al seu habitatge, situat al districte de l'Eixample de Barcelona i, per causes que encara s'estan investigant, es va originar un foc a l'interior del domicili.

La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, ja que encara que tot apunta que ha estat un accident, no es descara cap hipòtesi.