Nou cas de violència masclista a Catalunya. Aquesta tarda un home ha atropellat de manera intencionada la seva exparella en una plaça de Calafell (Baix Penedès). L’home, de 48 anys i nacionalitat espanyola, s’ha escapat del lloc dels fets i s’ha pogut localitzar poca estona després en un bar de Cunit, on ha quedat detingut pels Mossos d'Esquadra.

La dona, que ha estat arrossegada uns deu metres amb el cotxe, ha estat traslladada a l’Hospital del Vendrell. Les ferides, segons ha pogut saber ElCaso.cat, no són greus i no es pateix per la seva vida. L’home en el moment d’atropellar a la dona portava el fill de la víctima, de cinc anys, al cotxe. El menor, però, no és fill de l’agressor. 

Segons ha pogut saber aquest mitjà, l’home que ha atropellat a la dona tenia vigent una ordre d’allunyament de la dona, per denúncies prèvies, també per violència de gènere. L’home, de 48 anys i de nacionalitat espanyola, té diversos antecedents per altres delictes, segons fonts de la policia catalana consultades per ElCaso.cat.

No es pateix per la vida de la dona

L’atropellament s’ha fet en el moment que la dona, la víctima, estava sortint del seu vehicle, a la plaça de Pau Casals, a Calafell. Tot i que el vehicle de l’agressor l’ha atropellat i l’ha arrossegat uns deu metres, la dona no té ferides greus. Ha patit un fort cop en una de les cames, que ara, a l’Hospital del Vendrell, li revisaran a fons. No es pateix per la vida de la víctima.

Els Mossos, al voltant de dos quarts de quatre, després de tenir informació de l’incident, han activat diverses patrulles, de Seguretat Ciutadana i de Trànsit, per localitzar el cotxe amb el qual l’agressor s’havia escapolit. Poca estona després, agents de paisà han trobat l’home en un bar de Cunit, on ha quedat arrestat acusat d’un presumpte delicte de violència de gènere i per haver trencat la condemna, l’ordre d’allunyament sobre la dona.

El cotxe, que estava aparcat a l’exterior del bar, ha estat retirat per la Policia Local de Cunit, que l’ha traslladat al dipòsit municipal.