Nou cas de violència de gènere, ara a Granada. La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimarts al vespre un home de 54 anys acusat d'haver-ne apunyalat la seva dona, de 47, en presència dels seus fills. Els joves van demanar ajuda als veïns, dient que el seu pare acabava d'atacar i ferir la seva mare amb un ganivet, i aquests van avisar als serveis d'emergències. El presumpte agressor va intentar abandonar l'escena, però va ser arrestat al portal de l'edifici pels agents. La víctima va ser evacuada d'urgència a l'Hospital Universitari Clínic San Cecilio de Granada, on va arribar en estat crític i on a hores d'ara continua ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Els fets van tenir lloc al voltant de les nou del vespre dins del domicili familiar, al municipi d'Armilla

Denúncies prèvies per maltractaments 

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació d'aquest succés. L'home va apunyalar la seva dona a la zona del coll, causant-li ferides de molta gravetat i per les quals va haver d'ingressar immediatament en quiròfan per poder salvar la vida. El presumpte agressor està retingut a comissaria i l'estan interrogant per aquests fets. Tot i residir junts amb els fills, la parella estava en procés de separació, detall que els investigadors consideren podria ser el mòbil d'aquest violent atac. 

Des de la policia han explicat també que la víctima estava dins del Sistema Integral de Casos de Violència de Gènere (VioGèn) des de feia anys, tot i que el cas constava com a inactiu des del 2012. Per la seva part, l'Ajuntament de la localitat ha convocat aquest dimecres al migdia un minut de silenci a la plaça de la Constitución d'Armilla en senyal de repulsa a aquest atac, que han qualificat de violència masclista.