Un home a Las Vegas (Estats Units) va trucar el porter automàtic a casa d’una dona i li va dir que sortís perquè volia violar-la i matar-la. La dona es va amagar dins la seva casa per protegir-se.

El 21 de juliol a la nit, Amanda Nowak estava sola a casa quan un home va trucar la seva porta. El desconegut va començar a dir-li a través del porter automàtic que volia violar-la i matar-la. La noia va publicar les imatges gravades de la seva càmera. Al vídeo es pot veure un home que comença a dir: “Estàs segura?”, segons ha publicat 20Minutos.es.

L'home va amenaçar la dona i ella es va amagar

L’home va continuar parlant sol: “Acabo de tocar el timbre de la teva porta, perquè tinc dues preguntes per tu.” El desconegut continuava parlant tranquil·lament. Nowak estava sola a casa.

Va amagar-se i no va moure’s del lloc. L’home va acabar marxant. Però de sobte, va aparèixer la veu del seu marit al porter automàtic.

La veu del marit va aparèixer al porter automàtic

La parella de l’Amanda Nowak va utilitzar la funció remota per poder parlar amb l’home que estava espantant la seva dona. La noia el va avisar i va explicar-li la situació en què es trobava.

Immediatament el marit va actuar i va posar-se a parlar amb el desconegut. Va demanar-li que s’identifiqués.

L’home va tornar a la casa de seguida. Va aturar-se davant la porta principal i va declarar: “Sí! M’escoltes? El que busco és que la noia que està a casa vingui aquí, perquè la vull violar i matar”. Tota l’estona mirava la càmera i va continuar amb el seu diàleg: “Pots fer que m’obri la porta?”.

 

La policia el va detenir

El sospitós continuava repetint que volia violar i matar la noia. Va explicar que portava un ganivet i una pistola. Poc després, va marxar.

La dona va trucar la policia i van intentar tranquil·litzar-la mentre arribaven els agents. Després d’observar les imatges, la policia va localitzar el sospitós i el va detenir al centre de Las Vegas.

Una persona el va reconèixer gràcies a una foto que Amanda Nowak va penjar a les xarxes socials. El delinqüent ha estat arrestat per coacció, aguait i obstrucció policial. No li van imputar càrrecs per possessió d’armes.

Agressió sexual a València

Dos joves han estat detinguts a València per una agressió sexual a la platja de la Malvarrossa a una noia. Van amenaçar-la amb una arma blanca. La policia els va detenir després d'una persecució.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge a la matinada. Dues noies a una terrassa van donar l'avís que una noia demanava auxili mentre dos nois l'obligaven a anar a la sorra amb un ganivet.

Després de rebre l'avís, la Policia Local es va presentar al lloc dels fets. Va aconseguir la descripció dels agressors a través dels testimonis. Quan els van localitzar, van intentar fugir, però van ser detinguts. Tots dos estan acusats d'una presumpta agressió sexual i passaran a disposició judicial.