Una baralla a Girona deixa un ferit amb la mà amputada. Un home de 34 anys ha perdut l'extremitat després d'un enfrontament amb un altre individu davant d'un bar de la capital gironina, a l'avinguda Sant Narcís. La víctima i l'agressor estaven discutint quan aquest últim va decidir sortir del local i quan va tornar, ho va fer amb un ganivet carnisser. Segons ha avançat el Diari de Girona, un dels implicats ha utilitzat un matxet i li ha provocat diverses lesions que, entre d'altres coses, li han suposat l'amputació de la mà. 

La víctima va ser traslladada en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) aquest dimarts a la nit a l'Àrea de Crítics de l'Hospital Josep Trueta de Girona, mentre que l'home que li va provocar les lesions, de 30 anys, ha estat detingut per la Policia Municipal de Girona aquest dimecres al matí al barri de Santa Eugènia. Respecte a la baralla al bar gironí, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís cap a dos quarts d'onze de la nit i van trobar-se la víctima amb diverses ferides importants fetes amb un gran ganivet, un matxet. L'agressor havia fugit amb l'arma blanca, però diversos testimonis dels fets van poder donar una descripció detallada de l'autor dels fets, que finalment ha estat arrestat hores més tard per cos municipal.

Mà amputada i tots dos amb antecedents

El motiu de l'agressió que ha fet perdre la mà a un home a la capital gironina es desconeix en aquests moments. A més, segons ha apuntat el mitjà citat, la policia encara no ha pogut prendre declaració al ferit, que continua ingressat amb pronòstic reservat, però estable dins del grau de gravetat, a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Presentava ferides molt greus a la mà que han provocat que l'haguessin d'amputar, però també a la zona de l'abdomen. Tant la víctima com el detingut tenen nombrosos antecedents policials, alguns d'ells per fets similars relacionats amb baralles i agressions.