Insòlit accident de trànsit aquest dilluns amb un ferit greu a Fondarella, al Pla d'Urgell. Els fets van passar aquest dilluns al voltant de les sis de la tarda quan una furgoneta va xocar per darrere contra un camió que transportava un vagó del metro de Barcelona que viatjava des del País Basc.

Ferit greu a l'Arnau de Vilanova

El conductor de la furgoneta, segons el SEM, va resultar ferit greu, tot i que no es pateix per la seva vida. La furgoneta que conduïa va impactar contra un camió que traslladava un vagó del metro de Barcelona a la carretera A-2, a l'altura de Fondarella, en sentit Barcelona.

En l'accident també s'hi van veure implicats altres vehicles, tot i que sense ferits greus. La carretera va estar tallada durant força estona fins que es va poder retirar el camió i la furgoneta accidentada. El conductor va ser ingressat greu a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Metro 003

Moment de l'accident, a l'A-2 en sentit Barcelona / ARC

Una furgoneta contra un camió amb un vagó del metro de Barcelona

Que un vagó del metro de Barcelona es vegi implicat en un accident a Lleida sembla complicat. L'explicació és fàcil: un camió traslladava des del País Basc un nou vagó per tal d'incorporar-se a la línia 1 del suburbà de la capital de Catalunya. El camió accidentat participava, amb altres camions, en un comboi que traslladava nous vagons cap a Barcelona.

Els responsables de l'empresa i responsables de TMB, l'empresa pública que gestiona el metro de Barcelona, hauran d'avaluar si l'accident va fer malbé el vagó o si, al contrari, es podrà posar en funcionament igualment. El vagó va ser traslladat per carretera fins a Barcelona i es va guardar als tallers de TMB, on els tècnics de l'empresa en valoraran l'estat.