Una vaca s'escapa i irromp en un hospital colombià, envestint els pacients d'urgències i ferint sis persones. Les càmeres de seguretat ho van gravar tot.

Una vaca es cola en un hospital colombià

Una vaca que es va escapar de la seva finca i va arribar fins al parc principal del municipi colombià de San Luis, a Antioquia i a l'Hospital San Rafael, va començar a envestir les persones que esperaven a urgències.

Durant la seva fuga, va ferir diversos ciutadans al parc, entre ells, un comandant del Cos de Bombers Voluntaris, Hugo Alonso Serna Tabares.

"Jo anava a la moto i vaig veure que tots els conductors semblaven com bojos, la gent corria per tot arreu i no entenia res, me'n vaig adonar directament quan l'animal em va tombar i em va trencar la moto", va relatar Serna. Allà, van ser dues motos les que van resultar afectades i diversos transeünts.

Fereix sis pacients a urgències

Des d'allà, es va dirigir a la sala d'urgències de l'Hospital Sant Rafael, on va ser captada per les càmeres de seguretat.

 

Les imatges mostren com l'animal s'abalança sobre una dona, la més afectada pels fets. 

Al vídeo s'aprecia com la vaca s'acarnissa amb la dona en reiterades ocasions qui només pot aixecar el peu per intentar protegir-se, fins que després d'uns minuts, algunes persones van aconseguir fer que l'animal sortís d'allà.

La dona només va patir contusions menors i un colze inflat, però, "se li van fer raigs X i es va descartar una fractura. Se li han receptat medicaments perquè sí està molt adolorida".

Vaca Colombia / Twitter

Una vaca irromp a urgències d'un hospital colombià i fereix sis persones / Twitter

Els altres cinc lesionats no van acudir a l'hospital per ser ferides lleus i la infraestructura física de l'hospital va patir danys mínims: unes cadires trencades.

L'amo de la vaca, segons explica un coordinador mèdic de l'hospital, es va dirigir fins a l'hospital per disculpar-se, preguntar pels danys materials i per la salut de la dona.