Louise Edwards, de 34 anys i resident a Liverpool (Anglaterra), es va despertar el divendres 22 de juliol amb una petita molèstia i va observar que tenia una taca al seu ull dret. Al principi va pensar que es tractava d'una picada d'algun tipus d'insecte, com un mosquit. Tanmateix, el que podria ser una picada, realment era una cosa repugnant.

Possible picada d'un insecte exòtic

Edwards va continuar fent les seves tasques diàries sense donar-li més importància al seu ull de dret, fins que en un moment donat, es va adonar que la taca augmentava de mida, fins al punt que la inflor li feia tancar l'ull. El dissabte 23 de juliol, va acudir a l'hospital St Paul's Eye Hospital del Royal Liverpool perquè li fessin una revisió. El seu metge, sorprès, li va preguntar si havia viatjat a algun lloc exòtic on probablement li podria haver picat un insecte local i ella va respondre: "Recentment no. Vaig estar a Turquia fa al voltant d'un mes i vaig viatjar en caravana uns dies abans. Vaig dormir amb les finestres obertes, així que potser va entrar alguna cosa."

Un fort dolor per tota la cara

La dona li va explicar al metge que aquesta espècie de gra no li deixava veure. Per aquesta raó, en el centre mèdic van tractar d'esprémer-lo, però sense èxit. Com a solució, li van donar antibiòtics i la van enviar a casa, tal com ho explica al diari Liverpool Echo. "L'endemà no podia ni veure perquè se m'havia tancat l'ull. Tenia molt mala vista. No podia veure res, així que vaig tornar a l'hospital," detalla. Una vegada allà, Louise va explicar als professionals que el dolor anava a pitjor i que no "ho havia sentit mai", ni tan sols per un gra. "Podia sentir dolor a les dents, al cap i, òbviament, als dos ulls", assenyala la dona. Les dues infermeres que la van atendre van decidir que el millor per a ella era que seguís amb els antibiòtics.

La dona va observar que li sortia un insecte amb potes

Edwards, en veure que el medicament receptat no li alleujava el dolor, va decidir seguir el consell d'un veí: utilitzar aigua calenta per intentar rebentar el gra. "Vaig sentir que rebentava i mentre espremia el gra l'insecte va començar a sortir. Li vaig demanar al meu pare que vingués i ell ho va revisar. Em va dir que hi havia una espècie de paràsit amb potes", explica. La dona va tornar directament a l'hospital i, una vegada allà, els va mostrar a les infermeres una foto: "Una de les infermeres va riure i va dir que semblava una cosa treta d'una pel·lícula d'extraterrestres. Van tornar a receptar-me antibiòtics i em van dir que me n'anés a casa", critica. Louise té ara una cita reservada amb el seu metge de capçalera i espera saber-ne més sobre com li va entrar aquest insecte a la parpella.

insecto2
Imatge de l'insecte I Imatges: Liverpool Echo.

Imatges virals a les xarxes socials

Després de compartir imatges a Facebook, diverses persones van decidir donar la seva opinió. "Espero que obtinguis respostes, ha d'haver estat horrible per a tu"o "Et vas ficar al mar mentre estaves a Turquia?", són alguns dels comentaris. D'altres van aprofitar per denunciar el tracte que la dona va rebre a l'hospital: "Terrible la quantitat de vegades que Louise va ser rebutjada per això".