S'ha posat de moda una pràctica sexual que consisteix a introduir-se gingebre per l'anus, fet que pot arribar a ser perillós per les persones que ho facin.

Gingebre per l'anus

El 'figging' és una pràctica sexual del BDSM (Bondage, Disciplina, Dominació, Submissió i Masoquisme) que engloba un conjunt de pràctiques eròtiques on s'utilitza el dolor com a estímul sexual. Dins d'aquest ventall de pràctiques, el 'figging' és una pràctica que consisteix a introduir-se gingebre per l'anus, fet que pot arribar a ser molt perillós.

Les persones que realitzen aquesta pràctica ho fan d'una manera molt peculiar: pelen la pell del gingebre amb un ganivet i li fan forma de consolador per, posteriorment, introduir-lo per l'anus. Però quin és el veritable problema d'aquesta perillosa pràctica?

Jengibre / Pixabay

Introduir-se gingebre per l'anus s'ha convertit en una pràctica sexual perillosa / Pixabay

Doncs que el gingebre és un aliment que podria trencar-se i quedar atrapat dins l'anus, fet que podria causar una gran irritació a la persona que se l'introdueixi. A més, deixar-lo molta estona pot provocar dolor a la zona de l'anus.

'Figging' o Tortura del Gingebre

El 'figging' també es coneix popularment com la Tortura del Gingebre, ja que, en introduir-lo per l'anus, provoca una irritació molt molesta. De fet, durant l'Antiga Grècia era una tècnica que es feia servir com a càstig per les esclaves.

Introduir gingebre o altres aliments com la ceba o el pebre per l'anus pot provocar una sensació d'escalfor i plaer "agradable" per algunes persones. Així i tot, cal ser conscient dels perills que suposa aquesta pràctica sexual.