Un gat ataca el pilot d'un avió de passatgers procedent de la capital de Sudan, Jartum, i gairebé acaba en tragèdia.

Un gat ataca el pilot d'un avió

Un avió de passatgers de l'aerolínia Tarco, va sortir de l'aeroport de Jartum amb destinació Doha, la capital de Qatar, el passat dimecres a la nit.

Mitja hora després de l'enlairament, un gat va entrar a la cabina dels pilots i va atacar la tripulació agressivament, inclòs el capità.

Segons mitjans locals, va ser impossible controlar l'animal i es va decidir desviar la ruta del vol i tornar a l'aeroport de Jartum per protegir els passatgers i tripulants.

L'avió havia estat aparcat a l'hangar durant la nit anterior al succés. El gat podria haver-se colat dins l'avió mentre es netejava l'interior de la nau o durant la revisió, informen les mateixes fonts.

Aterratges d'emergència i successos en ple vol

Aquest insòlit succés no és del tot excepcional. Els incidents en ple vol són més freqüents del que pensem.

Fa uns mesos, en plena pandèmia, un home que volava als Estats Units va mentir sobre la seva salut, dient que era negatiu en coronavirus, quan realment tenia símptomes i era positiu.

Va morir dins l'avió, tot i que alguns passatgers van intentar reanimar-lo, jugant-s'hi la vida.

Miente sobre los síntomas de coronavirus y muere en pleno vuelo / PxHere

Un home va morir en ple vol després de mentir sobre la seva salut i dir que era negatiu, quan tenia el coronavirus / PxHere

I per por a aquest tipus de situacions, també als Estats Units, un home va viure dins l'aeroport durant mesos, amb una acreditació d'empleat que va trobar per casualitat.

Va sobreviure amb el menjar que li donaven els passatgers i s'amagava a zones restringides durant la nit per dormir sense ser localitzat. La seva troballa setmanes després, va posar en alerta els sistemes de seguretat de l'aeroport i va sorprendre fins i tot les autoritats.