Les xarxes socials ploren la mort sobtada de l'streamer Gabriel Chachi. El jove català nascut a Sabadell s'havia convertit en un referents a Internet pel seu contingut humorístic i posteriorment va fer el salt a les retransmissions en viu, quelcom en auge des de l'esclat de la plataforma Twitch. Durant les darreres hores, després que els més afins confirmessin la tràgica notícia, els usuaris de les xarxes socials han lamentat la notícia. Segons diverses fonts, el jove de 25 anys hauria mort per suïcidi.  

La seva xicota va donar la veu d'alarma

La veu d'alarma sobre la mort de Gabriel la va donar la seva xicota, Hanabie, amb uns angoixats missatges a Twitter el dimarts: "Literalment estic passant la major angoixa de la meva vida. No entenc res, no em quadra res. No sé què fer. Tinc por", relatava. "Tinc un forat al pit digues-me que estàs bé...", i confessava estar patint "un malson ".

@_hanabie

@_hanabie 

Nascut a Sabadell, Gabriel s'havia fet un lloc d'aparent privilegi dins de l'univers streamerHavia col·laborat amb els programes 'Hoy No Se Sale' i recentment participava al programa 'Yo, Interneto'. Un dels seus amics, Ibai Llanos, va compartir un missatge després de conèixer la notícia: "Vigileu sempre la vostra salut mental. Demaneu ajuda a la gent que us envolta i aneu a un professional. Sé que a vegades és complicat o fa 'vergonya' buscar ajuda i explicar els problemes però hi ha moments on és totalment necessari. Cuideu-vos molt per favor".

@IbaiLlanos

@IbaiLlanos

Aquestes paraules d'Ibai han estat replicades per diverses personalitats reconegudes a la xarxa. Abraham Bandera, conegut popularment com a Sr. Cheeto, afirmava al seu compte de Twitter: "Nois, de veritat, si esteu fotuts, demaneu ajuda a algú, a qui sigui. No us ofegueu en la vostra ment, exterioritzeu els problemes. I ajudeu als que veieu atrapats. Si us plau us ho demano".

Gabriel Chachi a les xarxes socials

Gabriel Chachi va començar molt jove a les xarxes social i amb només 12 anys va obrir un canal de YouTube amb l'esperança d'educar sobre la música rap i fer-la més pròxima per a tots. Va ser un èxit i va formar una gran comunitat fins a convertir-se en el cinquè canal amb més subscriptors d'Espanya.

Gabriel Chachi / Twitter

Gabriel Chachi / RRSS

Anys més tard, va crear un compte de mems a Instagram amb el qual va guanyar de nou molta popularitat i molta presència a les xarxes socials. Recentment feia de streamer -retransmissions en viu a la xarxa- i participava en populars programes d'aquesta disciplina.