Una dona ha estat sentenciada a rebre 40 fuetades després d'haver parlat per telèfon amb un home. Dos homes s'han encarregat de dur a terme la sentència públicament. La dona es trobava de genolls i diverses persones miraven l'escena. Aquest esdeveniment ha indignat a les xarxes i s'ha viralitzat molt ràpidament. De tant en tant.

Fuetades per parlar per telèfon amb un home

France 24 informa que el vídeo on es mostra l'execució de la condemna va ser pujat a internet el 13 d'abril d'aquest any, però es tracta d'un càstig que va tenir lloc a finals de 2020, encara que no s'ha pogut determinar la data exacta de l'enregistrament.

Ella no va ser l'única afectada per descobrir les converses que mantenia amb l'home. El jove amb qui parlava va ser detingut i actualment és presoner en una presó talibà.

Telèfon mòbil

Telèfon mòbil / Cedida

Els fets han succeït a prop de la ciutat afganesa d'Herat i el vídeo pujat a les xarxes mostra a una dona agenollada i vestida amb un burca en meitat d'un cercle de persones que han acudit a veure el brutal càstig. En 80 segons, la dona és sotmesa i se la pot sentir dir: "Em penedeixo, és culpa meva. Em vaig equivocar".

Segons France 24, el motiu del càstig va ser parlar per telèfon amb un home, per la qual cosa va ser acusada de "relacions immorals".

Indignació per un cas no inèdit

Segons el mitjà francès, aquests tribunals són un "sistema existent en gairebé totes les parts de l'Afganistan" malgrat que estan prohibits. Aquest vídeo ha causat una gran indignació, però desafortunadament asseguren que aquest no és l'únic cas d'aquest tipus que s'ha produït en els últims anys.