Enxampen un valencià de 59 anys fent-se passar per un famós cantant: va estar enganyant una dona durant sis mesos fent-li creure que era el músic per tenir una relació amb ella i li enviés fotos i vídeos sexuals.

Suplanta la identitat a un famós cantant

Tot va començar l'abril del 2020 quan l'home de 59 anys es va crear un compte fingint ser un famós cantant i va començar a sortir amb la seva víctima, que desconeixia completament que estava sent enganyada.

Agent Policia Nacional / Europa Press

Detenen un home de 52 anys a València per suplantar la identitat a un famós cantant per aconseguir vídeos sexuals / Europa Press

La relació va durar fins a l'octubre i, durant aquests sis mesos, l'home li posava excuses constantment per evitar veure's en persona, ja que sinó la seva víctima, que vivia en una altra comunitat autònoma, descobriria tota la mentida.

Li va enviar vídeos sexuals

Així i tot, la dona no va sospitar en cap moment, ja que l'home la trucava per telèfon i parlaven per xarxes socials com si res. De fet, aprofitant-se de què ella es pensava que era un cantant famós i que a més era la seva parella, la seva víctima li va enviar diversos vídeos sexuals.

Finalment, al mes d'octubre es va finalitzar la relació, ja que la víctima va començar a tenir moltes sospites de l'engany i ho va acabar denunciant a la Policia. Els agents van obrir una investigació i van poder comprovar que li estava suplantant la identitat a un famós cantant d'un grup musical.

Cantante / Pixabay

Va estar enganyant la seva víctima durant sis mesos fent-li creure que era un famós cantant / Pixabay

Home de 52 anys detingut a València

Per aquest mateix motiu, l'han detingut a València aquest diumenge i se l'acusa d'un delicte d'usurpació de la identitat es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i fins i tot penes de presó pels fets.