Festa il·legal amb 105 persones a una masia de Canyamars. Els Mossos d'Esquadra han denunciat els assistents per saltar-se el toc de queda i alguns d'ells per saltar-se el confinament comarcal. També han detingut una persona per enfrontar-se a la policia

Can Sabé / Cedida

Destrosses Can Sabé / Cedida

ElCaso.cat ha parlat amb el propietari de la casa rural Can Sabé, on s'hi ha celebrat la festa, per esbrinar les circumstàncies i efectes de la macrofesta clandestina. 

Festa il·legal a Dosrius: 105 persones denunciades 

La policia ha rebut un avís passades les onze de la nit denunciant que hi havia una festa en una masia de Dosrius. La casa rural està disponible per llogar-se i, segons el propietari de la masia, Marc Vera, tots els tràmits van ser els correctes. 

Destroces Can Sabé / Cedida

Es va llogar la casa a unes persones que des del primer moment van afirmar ser sis, número màxim de persones que disposa el reglament anti Covid. Vera va entregar les claus de la casa a dues noies, que van afirmar que celebrarien una festa d'aniversari en petit comitè. 

Al matí, una de les noies van enviar un missatge al propietari de l'estil: "Deixem els diners i les claus. Gràcies. Adeu", relata el propietari. Això no era allò el que van acordar, va fer-lo sospitar i va apropar-se a la casa per esbrinar què passava. Allà, va trobar-se dues persones que no coneixia de res i que van afirmar "estar netejant" però aviat van escapolir-se i van marxar. 

Moltes destrosses i brutícia

Quan va entrar a la casa el propietari va veure què passava. "Moltes destrosses i la casa estava molt bruta. Hi ha un sofà trencat, una porta rebentada, una làmpara arrencada, les televisions per terra, els mobles tombats i fora de lloc, olor a tabac, gots per tot arreu...", afirma Vera. 

Destroces Can Sabé / Cedida

Làmpara arrancada 

Immediatament el propietari ha trucat a la policia i, per sorpresa, li han assegurat que durant la matinada els Mossos d'Esquadra havien interposat fins a 105 denúncies als assistents d'una festa celebrada a casa seva, durant la presumpta festa d'aniversari en petit comitè.