Dos homes de nacionalitat italiana han resultat ferits per arma de foc aquesta matinada, un d'ells molt greu, durant una festa privada en una casa de lloguer, situada al costat del Polígon de Ca Na Palava, municipi de Santa Eulària, a Eivissa.

Tret al cap

Un dels ferits té 28 anys i ha estat traslladat a la Policlínica Nostra Senyora del Rosari amb diversos impactes de bala, en estat molt greu, ha informat el servei d'emergències 061.

Festa / Unsplash

L'home ha ingressat a l'UCI a les 3.50 hores amb diagnòstic de parada cardíaca i impactes de bala al capdavant i extremitats, ha comunicat la Policlínica.

L'altre ferit és un home de 35 anys que han estat evacuats a l'hospital Can Misses en estat lleu.

Tiroteig i fugida amb cotxe

Els serveis d'emergències han rebut a les 2.45 hores l'avís d'una agressió per arma de foc i han acudit amb dues ambulàncies, una de suport vital avançat i una altra de suport vital bàsic.

Els fets es van produir durant una festa en una casa privada de lloguer quan un grup d'homes va arribar en un vehicle, va tirotejar el ferit i van marxar del lloc, expliquen des de l'Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la Comandància de les Balears.

Mor un DJ d'un tret a Marbella

Els fets van ocórrer fa unes setmanes cap a les 3:00 hores de la matinada. Per causes que encara s'investiguen hi va haver tres trets en una habitació de la residència on se celebrava la festa. Aparentment, un d'aquests trets va travessar la paret i va impactar al coll de Chema, que va morir.

Chema Marbella / Feel Café

Dj mort en Marbella / Feel Café

Els assistents de la festa no van avisar la policia en una bona estona. Quan van arribar els agents van certificar la mort del DJ, van clausurar la festa il·legal en la urbanització de luxe i van iniciar una investigació per localitzar els responsables de l'incident.