Els Mossos d'Esquadra han desfet aquesta nit una festa il·legal en mig del carrer a La Florida, de l'Hospitalet de Llobregat. La reunió 'clandestina', segons a pogut saber ElCaso.cat, ha congregat unes 50 persones i responia a la celebració d'una festa d'aniversari. Durant l'intervenció dels agents hi ha hagut incidents i un dels assistents a la festa ha quedat arrestat per presumptament atemptar contra agents de l'autoritat. 

Festa d'aniversari a La Florida: 50 persones

Els fets han ocorregut a entre les 22 hores i les 23 hores. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de que s'estava celebrant una festa a la via pública i ha traslladat diverses dotacions al lloc dels fets, a la plaça de Blas Infante, La Florida, de l’Hospitalet de Llobregat.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, es tractaria de les ja habituals festes il·legals que atempten contra les mesures establertes anti Covid. Sense distància i sobrepassat el toc de queda. Els assistents a la festa era un grup de personaes de nacionalitat dominicana.  

Quan les patrulles dels Mossos d'Esquadra han arribat per aixafar la festa la majoria dels assistents han marxat. Això no obstant, un grup disgustat ha emprès llançaments contra la policia catalana i s'hi han enfrontat. Tot seguit els agents s'han equipat amb casc i demés i han resolt l'enfrontament. 

Un detingut per atemptat contra la autoritat

Durant la intervenció un home de nacionalitat dominicana ha estat detingut acusat d'atemptar contra els agents de l'autoritat. La policia també ha practicat diverses identificacions.