El cambrer d'un bar de Zamora es troba ferit de gravetat després de rebre un tret aquesta passada matinada per un client a qui s'havia negat a servir-li una copa. Els fets han tingut lloc pocs minuts després de dos quarts de dues, quan l'individu, que no és un client habitual de l'establiment, s'ha acostat a una finestreta per on treuen les consumicions a la terrassa i ha demanat una beguda alcohòlica. El treballador, que també és un dels socis del local, molt conegut a la ciutat com a restaurant i bar de tapes, li ha dit que ja havien tancat i no li podia servir.

L'home, un tirador expert de 61 anys que practica tret esportiu, però, no s'ho ha pres gaire bé.  Ha agafat una pistola que duia al cinturó amb abundant munició i ha disparat en fins a tres ocasions. Un dels trets ha anat a l'aire, un altre ha impactat contra la cafetera de l'establiment i el tercer ha ferit al cambrer. La bala li ha entrat per l'esquena i li ha sortit neta pel pit, trencant-li dues costelles i afectant el pulmó. Els serveis sanitaris l'han hagut de traslladar d'urgència a un centre hospitalari de Salamanca, on l'han hagut d'intervenir quirúrgicament. El seu estat és greu, però la seva vida no corre perill.

El pistoler ha hagut de ser abatut

Uns amics de la víctima que eren a la terrassa del bar han alertat els serveis d'emergències i el pistoler ha fugit del lloc seguint disparant contra un lloc on no hi havia ningú. Mentre els sanitaris atenien el cambrer, efectius de la Policia Municipal de Zamora i de la Policia Nacional han començat a perseguir l'agressor. L'home ha travessat el carrer del Ferrocarril i s'ha atrinxerat sota un pont de les vies del tren sobre la carretera. Des d'allà ha començat a disparar contra els agents policials, que l'han hagut d'abatre disparant-li a les cames. Fruit de l'intercanvi de trets un dels agents ha rebut un impacte a la bota, però no ha resultat ferit. La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació dels fets.